Recunoașteți personajul? Este o cunoscută cântăreață de la noi din țară

Data actualizării: | Data publicării:

Fetița din imagine s-a făcut cunoscută în urma unui concurs muzical din România extrem de cunoscut.

Fetița din imagine s-a născut la data de 15 iunie 1986, în Sebeș, Județul Alba. Aceasta este o cunoscută cântăreață de la noi din țară, dar și compozitoare română, notează wikipedia.

Vedeta a debutul în muzică încă din adolescență, când a fost parte a unei trupe rock, Aliens. După o perioadă, fata din fotografia de mai sus s-a orientat către alt gen muzica, și anume, hip-hop, când a bifat mai multe colaborări cu cântăreți cunoscuți, precum Grasu XXL, Puya și Guess Who.

Vedeta s-a făcut cunoscută publicului larg în 2012, când a participat la show-ul de talente „Vocea României”. Aceasta a ajuns până în semifinale, făcând parte din echipa lui Marius Moga. Aceasta a interpretat mai multe melodii grele acolo, fiind considerată, pe atunci, unul dintre posibilii câștigători ai sezonului. 

În anul 2014, artista a decis să se alăture unei case extrem de cunoscute de discuri, pentru a-și contura propriul proiect muzical. Tot în același an a lansat și primul ei hit, „Cine te crezi”, care a prins foarte mult în rândul publicului. Tot acum artista avea să facă o colaborare de succes cu trupa  B.U.G. Mafia, „Să cânte trompetele”. De aici, și până la o carieră de succes, a mai fost doar un pas, astfel încât fetița din imagine a scos numeroase hituri în anii următori. 

Pe lângă cariera de succes însă, Feli are și o familie, care nu se rezumă doar la un partener de viață, ci și la o fetiță minunată, pe care a denumit-o Nora Luna.

În fotografie este, așadar, Feli Donose, după cum probabil v-ați dat deja seama!

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV

 

Ce spune Feli despre Cătălin, partenerul ei de viață

În urmă cu ceva timp, Feli Donose vorbea despre momentul în care și-a întâlnit partenerul de viață și de planurile pe care aceasta le avea înainte de a forma o relație cu Cătălin. Chiar dacă, pe atunci, artista nu era pregătită să iubească, și-a dat seama că acest bărbat este cu totul special.

"Eu știu să trăiesc haos. Fiecare are fixul noi, dar e și mai greu pentru că nu ne cunoaștem cum e să fim doar noi doi. După ce ne-am cunoscut, imediat am rămas gravidă. Nu știu dacă îmi pare rău, am sărit acea etapă.. eu n-am avut fluturi în stomac cu el și atunci mi-am dat seama ce înseamnă iubirea matură. Există un fel de siguranță între noi și atunci am zis că el e alesul. Am știut din prima zi când l-am văzut. Ne-am cunoscut la o nuntă, el era invitat, iar eu cântam. I-am zis din prima că sigur e gemeni, pentru că vorbea mult. La început eram prieteni, eu eram în febra muzicii, voiam doar muzică. Cumva Cătălin a venit la momentul nepotrivit. Eu voiam să adopt un copil și să fac muzică. Eu voiam să o adopt pe Luna de fapt, la asta mă gândeam când am scris melodia.

Eu mi-am indus de multe ori iubirea, dar până la Cătălin nu am iubit niciodată. Am știut că vreau să fac tot ce e mai bine ca să fiu cu omul ăsta, chiar dacă deocamdată e cu suișuri și coborâșuri. Cu mine e foarte greu de trăit.", a declarat Feli, în cadrul emisiunii Duet cu Alexandra Ungureanu.

Recunoașteți personajul? Este un cunoscut cântăreț din România

"Sunt nefericită deseori"

Mai mult, artista recunoaște și faptul că nu are mereu o părere foarte bună despre propria persoană, fapt ce îi cauzează deseori nefericire.

"Îmi place să mă caut, toată viața asta e o căutare. La iubirea de sine mai am de lucru. Toți avem problema asta. Sunt nefericită deseori în situații din viața mea. Îmi aduc aminte când am fost la Vocea României și aveam emoții, m-a încurajat o prietenă atunci. Dacă te dezbraci de rol, de faimă, toți suntem la fel.", a mai spus artista.

Recunoașteți personajul? Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel