Recunoașteți personajul? Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România

Tânărul din imagine este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară. Este solist vocal și compozitor de muzică rock.

S-a născut în Pitești, pe 9 ianuarie 1959. Acesta și-a început activitatea la frumoasa vârstă de 20 de ani, iar în 1979 și-a început cariera muzicală cântând în formația Harap-Alb, alături de muzicieni, precum Gabi Nacu și Anton Hașiaș.

În ceea ce privește studiile, acesta a urmat cursurile Facultății de Hidrotehnică din cadrul Universității Tehnice de Construcții din București, însă mai târziu a renunțat pentru a cânta într-o trupă.


Vocea sa inconfundabilă l-a făcut pe tânărul din imagine să ajungă celebru în întreaga lume, iar melodiile sale au încântat sufletele a milioane de oameni, devenind un simbol al muzicii rock românești. 


La vârsta de 21 de ani, în urma susținerii unei probe s-a alăturat ca vocalist în cadrul trupei Iris, unde și-a desfășurat activitatea mai bine de 40 de ani.
De-a lungul anilor, artistul a făcut parte din diverse formații, precum: Harap-Alb, trupa sa de debut, Voltaj, Trupa Totuși și Lotus. 


După cum probabil v-ați dat deja seama, în imagine este nimeni altul decât Cristi Minculescu!

Care a fost cel mai mare vis din copilărie al artistului

Cristi Minculescu, vocalistul legendarei trupe rock Iris, a acceptat provocarea SPECTACOLA și a completat în Oracolul vedetelor.  Iată ce mărturisit artistul despre cel mai mare vis al său din copilărie: 

‘’Să joc fotbal, bănuiesc. Am avut o copilărie atât de frumoasă și fericită, încât chiar pot spune că trăiam momentul și mă bucuram de fiecare zi. Asta cu planurile de viitor a venit mai târziu sau poate chiar niciodată. Nu am fost genul de persoană care să urmeze un tipar. Mi-am urmat instinctele, am făcut ce am simțit și a fost cea mai bună decizie pe care o puteam lua’’, a precizat Cristi Minculescu.

Ce altă meserie ar fi ales Cristi Minculescu

Artistul a dezvăluit ce altă meserie ar fi ales dacă nu ar fi reușit să aibă o carieră în sfera muzicii.
‘’ Cred că puteam să fiu comentator sportiv. Pasionat de fotbal sunt, memorie bună am. M-aș fi descurcat onorabil zic eu și mi-ar fi și plăcut. Pentru mine este un lucru esențial să-ți placă ceea ce faci. Nu poți face performanță în niciun domeniu fără dedicare și pasiune ‘’, a declarat Cristi Minculescu pentru SPECTACOLA.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Dată: 31 oct 2022, 15:49 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play