Recunoașteți personajul? Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România

Data actualizării: | Data publicării:

Tânărul din imagine este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară. Este solist vocal și compozitor de muzică rock.

S-a născut în Pitești, pe 9 ianuarie 1959. Acesta și-a început activitatea la frumoasa vârstă de 20 de ani, iar în 1979 și-a început cariera muzicală cântând în formația Harap-Alb, alături de muzicieni, precum Gabi Nacu și Anton Hașiaș.

În ceea ce privește studiile, acesta a urmat cursurile Facultății de Hidrotehnică din cadrul Universității Tehnice de Construcții din București, însă mai târziu a renunțat pentru a cânta într-o trupă.


Vocea sa inconfundabilă l-a făcut pe tânărul din imagine să ajungă celebru în întreaga lume, iar melodiile sale au încântat sufletele a milioane de oameni, devenind un simbol al muzicii rock românești. 


La vârsta de 21 de ani, în urma susținerii unei probe s-a alăturat ca vocalist în cadrul trupei Iris, unde și-a desfășurat activitatea mai bine de 40 de ani.
De-a lungul anilor, artistul a făcut parte din diverse formații, precum: Harap-Alb, trupa sa de debut, Voltaj, Trupa Totuși și Lotus. 


După cum probabil v-ați dat deja seama, în imagine este nimeni altul decât Cristi Minculescu!

Care a fost cel mai mare vis din copilărie al artistului

Cristi Minculescu, vocalistul legendarei trupe rock Iris, a acceptat provocarea SPECTACOLA și a completat în Oracolul vedetelor.  Iată ce mărturisit artistul despre cel mai mare vis al său din copilărie: 

‘’Să joc fotbal, bănuiesc. Am avut o copilărie atât de frumoasă și fericită, încât chiar pot spune că trăiam momentul și mă bucuram de fiecare zi. Asta cu planurile de viitor a venit mai târziu sau poate chiar niciodată. Nu am fost genul de persoană care să urmeze un tipar. Mi-am urmat instinctele, am făcut ce am simțit și a fost cea mai bună decizie pe care o puteam lua’’, a precizat Cristi Minculescu.

Ce altă meserie ar fi ales Cristi Minculescu

Artistul a dezvăluit ce altă meserie ar fi ales dacă nu ar fi reușit să aibă o carieră în sfera muzicii.
‘’ Cred că puteam să fiu comentator sportiv. Pasionat de fotbal sunt, memorie bună am. M-aș fi descurcat onorabil zic eu și mi-ar fi și plăcut. Pentru mine este un lucru esențial să-ți placă ceea ce faci. Nu poți face performanță în niciun domeniu fără dedicare și pasiune ‘’, a declarat Cristi Minculescu pentru SPECTACOLA.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel