Recunoașteți personajul? Este o cântăreață celebră de la noi din țară

Data actualizării: | Data publicării:

Feția din imagine s-a făcut extrem de remarcată în industria muzicală, dar este cunoscută și pentru aparițiile sale în mai multe emisiuni TV.

Fetița din imagine este o cunoscută cântăreață de la noi din țară. A debutat în muzică în anul 2014, printr-o colaborare inedită cu un cunoscut artist de la noi din țară. Chiar dacă nu spera ca piesa respectivă să ajungă vreodată la radio, aceasta a acaparat imediat inimile fanilor prin timbrul vocal deosebit. 

„ Prima dată când mi-am auzit piesa pe radio, eram în drum spre locul de muncă, pentru că eu încă mergeam la muncă, nu îți imagina că mi-am lăsat locul de muncă. Mie îmi plăcea foarte mult ce făceam. Eu eram foarte mulțumită și fericită cu job-ul meu. Și eram pe un post de radio și ziceau că "vocea care ne-a luat de cap dimineața asta", că nu știu ce... și când au zis numele meu, mie mi s-au tăiat picioarele de la genunchi în jos, am început să plâng isteric. Șoferul m-a întrebat, „ Domnișoară va simțiți bine?” și am spus „Opriți acum!” și am luat telefonul și... „ Mincinosule, care ești, mi-ai spus că piesa asta nu o să pară nicăieri. Că acum dacă o să audă tati, ce mă fac, că mă ia înapoi la Deva, că....”, își amintea fetița din imagine, în cadrul podcastului realizat de Cătălin Oprișan, „Vreau să știu”.

VEZI și: Recunoașteți personajul? Este unul dintre cei mai apreciați artiști români

A cântat de la o vârstă foarte fragedă

Chiar dacă nu a visat niciodată să ajungă o celebră cântăreață, fetița din imagine a cochetat dintotdeauna cu muzica. În copilărie, a făcut parte din corul bisericii, unde tatăl său era pastor, acesta dorindu-și foarte mult ca fiica sa să urmeze această cale. Totuși, vedeta avea alte aspirații la vremea aceea și visa orice altceva, dar nu să fie o cântăreață. Viața se pare că i-a dat toate planurile peste cap, astfel încât prin intermediul unei colaborări întâmplătoare a ajuns să fie recunoscută de o țară întreagă.

„La noi în biserică se cântă foarte mult. Am cântat și în corul de copii, am cântat foarte mult. Eu eram sora care s-a rătăcit și care nu mai cântă pentru Domnul. La penticostali, nu era privit ca un lucru bun ce făceam eu, pentru că eu în afară de biserică nu am cântat nicăieri în altă parte. În timp, au învățat să mă aprecieze, pentru că eu am rămas tot fata pe care o știau ei. Eu cânt doar despre dragoste, dar și despre Dumnezeu.

Tata nu a fost de acord ca eu să merg la Liceul Sportiv, pentru că el era foarte mândru de harul meu de a cânta și își dorea să studiez muzica. ”, a declarat artista, în cadrul unui podcast.

Citește și: Recunoașteți personajul? Este un îndrăgit prezentator de la noi din țară

A avut mai multe locuri de muncă, până să devină celebră

Fetița din imagine provine dintr-o familie cu 10 frați, motiv pentru care acesteia nu i-a fost niciodată rușine să recunoască faptul că a fost nevoită în copilărie să muncească încă de la o vârstă fragedă, pentru a-și ajuta părinții. Așadar, până să ajungă să cânte în fața miilor de fani, aceasta a experimentat mai multe locuri de muncă, din domenii extrem de diverse.

"Eu am fost o fire foarte independentă de mică, nu puteam să le cer alor mei bani pentru haine, au crescut 11 copii. Așa că am început să-mi fac banii mei. Primul job a fost în cimitir cu tata, primeam 100 de lei pe zi. Alt job pe care l-am avut a fost să fiu femeie de serviciu la tipografie, eu nu mă duceam cu fetele în oraș, după am mai lucrat la un solar de bronzare, luam banii, îi încasam. În București primul job a fost de bonă, aveam experiență, după am fost ajutor de manager auto, după care m-am întâlnit cu o tipă care era în domeniul muzical și m-a luat cu ea la o probă. Eu nu cunoșteam niciun artist de la noi, pentru că noi acasă nu aveam televizor, știam doar cântecele noastre bisericești.", a dezvăluit artista în cadrul emisiunii online Duet cu Alexandra Ungureanu.


Așadar, după cum probabil v-ați dat deja seama, fetița frumoasă din imagine este nimeni alta decât Lidia Buble!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel