Recunoașteți personajul? A jucat într-un film extrem de celebru, în 1987

Data publicării:

Fetița din imagine este o cunoscută actriță și cântăreață din România.

Fetița din imagine s-a născut la data de 13 mai 1968, în București, România și este o cântăreață de muzică ușoară și actriță română.

În 1985, aceasta a câștigat trofeul „Steaua fără nume”, iar în 1986, „Premiul Tinereții” la Festivalul „Mamaia '86”. Cariera de actriță și-a început-o odată cu rolul din filmul Liceenii, unde a fost colegă de scenă cu Ștefan Bănică Junior. În prezent, aceasta joacă la teatrul „Constantin Tănase”. Printre filmele în care a mai jucat, în afară de cel menționat anterior, se mai numără și Vulcanul stins (1987), Extemporal la dirigenție (1988) sau Liceenii Rock’n’Roll (1991).

„Cea mai frumoasă perioadă din viața mea rămâne cea a copilăriei, pentru că acolo am fost înconjurată de toți cei dragi, având o familie foarte numeroasă. Bunica se pricepe la croitorie și ne făcea bluzițe, rochițe.”, a declarat vedeta în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de pe Pro TV. 

Fetița din imagine are un băiat de 13 ani

Chiar dacă actrița a trecut printr-un divorț, viața sa personală a fost ținută mereu departe de scandaluri și departe de ochii curioșilor. Aceasta a decis să se căsătorească o singură dată cu Virgil Popescu, un renumit compozitor, la doar 21 de ani, acesta fiindu-i soț timp de patru ani.

În anul 2009, solista a luat decizia neașteptată de a înfia un băiețel. Acum, Alexandru are 13 ani.

După cum probabil v-ai dat deja seama, în imagine este nimeni alta decât Oana Sîrbu!

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai controversate vedete din România

 

Cum se menține artista în formă

Oana Sîrbu este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de la noi din țară. Artista a furat întotdeauna privirile bărbaților, iar acum, la 54 de ani, continuă să uimească prin aparițiile ei spectaculoase, vârsta fiind pentru aceasta doar o cifră. Invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, vedeta a dezvăluit faptul că, în primul rând, a fost ajutată de ”bagajul genetic” pentru a se menține atât de tânără, însă are, de asemenea, mai multe modalități prin care încearcă să păstreze aceste rezultate.

„Contează foarte mult tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților, rudelor mele, care mi-au dat acest ceva. Nu cred că e vorba doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire. Cred că tot bagajul ține de un dar care vine odată cu maturitatea, cu armonia. Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat, aveam și 3,4 concerte pe zi. Zilele trecut îmi aminteam de recitalurile, spectacolele pe care le țineam peste tot. Odată trecut tot tumultul acesta de activități, care se pune și el pe fizic, e o oboseală, și trebuie să avem grijă foarte tare cum ne odihnim, cum ne relaxăm.”, a declarat Oana Sîrbu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

 

Ce ritual are Oana Sîrbu în fiecare dimineață

În timpul în care nu este pe scenă, artista are mai multe modalități prin care încearcă să se relaxeze. Mai mult, aceasta și-a făcut și un ritual, peste care nu trece niciodată dimineața.

”După o perioadă cu multe griji am găsit relaxare în continuare în muzică, ascult orice gen de muzică bună. Mă relaxez colindând cu Alexandru peste tot, unde putem să ne deplasăm și să vedem locuri noi, pentru că în România sunt atâtea de văzut, citesc, încerc să descopăr la mine lucruri noi și să le scot în evidență pe cele frumoase, suntem într-o continuă schimbare. Mai pun bețișoare aromate, pun lumânări, fac băi, stretching în fiecare dimineață, fac cam 20 de minute în fiecare zi, îmi pun și muzică. E bun pentru articulații, musculatură. Am o carte din America și e foarte benefică.”, a mai spus artista. 

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din RomâniaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience