Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai controversate vedete din România

Data publicării:

A debutat în televiziune, iar astăzi are o carieră de succes în PR. Vedeta a reușit să adune și o comunitate destul de mare pe Instagram, acolo unde este considerată a fi un influencer de succes. Cine este oare fetița din imagine?

Fetița din imagine s-a născut pe 3 aprilie 1976 în București. Aceasta a absolvit la Școala Centrală din București, a terminat liceul în 1994 iar apoi a mers să studieze la Sorbona până în 1998. Aceasta a urmat studiile la Școala de Înalte Studii în științele informației și comunicării – CELSA de la Sorbona. Vedeta a avut rezultate de excepție, fiind șefă de promoție și având cea mai mare notă din promoția ei la lucrarea de masterat, punctajul obținut fiind de 17,5 din 20. Vedeta este fiica unui fost premieri din România și mai are încă o soră, Catinca. Din păcate însă, căsnicia părinților ei s-a destrămat în anul 2007, cei doi hotărând să meargă pe drumuri separate, potrivit stirimondene.fanatik.ro

Chiar dacă părinții ei erau foarte cunoscuți la vremea aceea, vedeta a reușit să-și construiască singură o carieră, fiind la început prezentatoarea show-lui „Drept la țintă’ de la Kanal D, apoi, gazda emisiunii „Star Salvator’ de la Antena Stars. Acum, aceasta a renunțat în televiziune, însă lucrează în PR și și-a descris propriul site de haine, de care se declară a fi foarte mulțumită. Vedeta își promovează propriile colecții pe Instagram, însă și alte produse, acolo unde a căpătat o notorietate destul de mare, fiind un influencer de succes.

În vara anului 2014, vedeta s-a căsătorit, iar rodul iubirii dintre ea și partenerul său este înfățișat prin fiica cuplului, Maria Isabela. Relația dintre vedetă și partenerul ei nu a fost însă una ferită de greutăți, pentru că în urmă cu câțiva ani aceștia au decis să divorțeze. La scurt timp după separare însă, aceștia au hotărât să-și dea o nouă șansă, iar acum se află din nou într-o perioadă delicată. 

Fetița din imagine este nimeni alta decât Oana Roman!

Cum a arătat copilăria vedetei

Când își aduce aminte de perioada copilăriei, Oana Roman are în gând mai multe experiențe frumoase ce o leagă de acea perioadă.

„Copilăria mea a fost una cât se poate de normală, am copilărit la țară. Până m-am dus la școală, eu n-am fost la grădiniță, am fost la țară la sora bunicii mele și au fost cei mai frumoși ani din viața mea. Am avut o copilărie cât se poate de frumoasă și de normală! Mergeam cu ai mei la mare, la munte, făceam sărbătorile împreună, aveam prieteni, aveam gașcă în cartier”, a adăugat ea, potrivit SpyNews.

Oana Roman și Marius Elisei nu se mai recăsătoresc: „M-am lăsat păgubașă”. Care este motivul invocat de vedetă

 

 

„Tata mă bătea cu cureaua”

Aceasta a rămas însă și cu anumite amintiri mai puțin neplăcute. Chiar dacă astăzi între vedetă și Petre Roman este o relație foarte bună, se pare că în copilărie acesta o pedepsea destul de tare pe fiica sa, care a rămas și cu traume din cauza celor trăite atunci.

„Tata mă bătea cu cureaua. Odată țin minte că m-a închis în debara ca să mă pedepsească și m-a lăsat acolo singură, în întuneric, mai multe ore. Atunci a fost rău pentru ca am rămas cu traume, m-am speriat și plângeam foarte tare. De atunci mi-e frică de spații închise.”, a mărturisit Oana Roman, la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

 

 

„El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”

„Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani.


De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi.


Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”, a mai povestit vedeta, la Kanal D.

Oana Roman a refuzat invitația de a participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Motivul pentru care fuge de reality show-uri: „Nici nu pot să zic că îmi arde buza”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel