Recunoaște personajul. Indiciu: Este un critic de modă foarte cunoscut din România

Data publicării:

Copilul din imagine este recunoscut pentru pasiunile sale stilistice.

Fetița din imagine s-a născut pe data de 28 iulie 1981 în Pitești. Aceasta este un renumit critic de modă de la noi din țară, judecând foarte des ținutele tuturor vedetelor din România. 

Aceasta a absolvit secția de „Modă” din cadrul UNARTE și a Facultății de Drept a Universității din București. Nu a profesat însă în cariera de avocat, dorindu-și să facă parte din industria modei.

Copilul din imagine a devenit în 2010 ambasadoarea celui mai mare importator de diamante în România, ca doi nai mai târziu să devină Brand Ambassador pentru unalt brand important de lux.

Aceasta se face foarte remarcată prin aparițiile sale extravagante, dar și prin comentariile "fără perdea" pe care le face la adresa oricărei persoane publice, fără niciun fel de menajament. Mai mult, ea a șocat pe toată lumea când și-a făcut apariția cu un animal de companie ceva mai deosebit și, anume, o găină neagră.

Criticu de modă a făcut parte și din juriul emisiunii Bravo, ai stil! din 2016 până în 2018.

Ea creează în prezent bijuterii, rochii de mireasă și rochii de seară.

După cu probabil ați ghicit deja este vorba despre nimeni alta decât...Iulia Albu!

Iulia Albu o desființează pe Alina Eremia: Mi se pare trist că a îmbrăcat-o un stilist așa

Ce spune Iulia Albu despre copilăria ei

Iulia Albu își amintește că în copilărie era mai mult băiețoasă, îndrăgind foarte mult hainele sport, dar și părul tund scurt. Totuși, după ce și-a descoperit pasiunile stilistice, totul s-a schimbat, mărturisește ea.

"Am fost trendsetter de mică, cine îşi mai punea beteala în cap pentru Moş Crăciun, dacă nu eu? Eram urâţică-măr, dar gătită-prună. Asta se întâmpla la serbare, că în rest, până la 9 ani, eram un băieţel, mă îmbrăcam foarte sport şi purtam părul tuns scurt. Tata şi-a dorit un băiat şi, până la o anumită vârstă, asta am fost. Când m-am prins eu însă cum vreau să fiu, s-a produs un salt către creatorii francezi, haha!”, a declarat Iulia Albu, potrivit cancan.

Iulia Albu a dat de pământ cu Andreea Marin. Ce a putut să spună designerul despre vedetă: „Se încalță ca o țoapă”

Iulia Albu și-a pierdut jumătate din PĂR. BOALA care a marcat-o: Cu vitamine nu e suficient! Am făcut și foarte multe injecții în scalp



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel