Iulia Albu și-a pierdut jumătate din PĂR. BOALA care a marcat-o: Cu vitamine nu e suficient! Am făcut și foarte multe injecții în scalp

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Albu, foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, foto Instagram

Iulia Albu a dezvăluit problemele pe care le are cu părul. 

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate apariții publice din ultimii ani și asta după ce a criticat vedetă după vedetă din punct de vedere stilistic.

Recent, vedeta le-a dezvăluit fanilor săi că s-a confruntat cu probleme cu părul și că a ajuns să-și piardă aproape jumătate din păr din cauza unor probleme de sănătate.

Stilista are o podoabă capilară așa cum și-a dorit dintotdeauna și nu a ezitat să le dezvăluie și celor care o urmăresc remediul pe care l-a folosit și cum a depășit problemele.

Principala cauză a problemelor criticului de mosă a fost stresul și, spune ea, ajunsese să se îngrijoreze din cauza căderii părului său. Până la urmă, speriată de ceea ce i se întâmplă, Iulia Albu a apelat la medici, iar după ani de tratament a reușit să învingă problema.

Iulia Albu, DIETĂ. Câte kilograme are criticul de modă: Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport

Astfel, în acest moment, Iulia Albu are un păr sănătos și bogat.

„Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport. Am ales să fac aceste Story-uri fără extensii, fără produse, doar cu părul spălat, așa cum este el.

După cum v-am spus a fost o muncă foarte grea. Ca să ajung în punctul acesta, eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect. Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză”, a declarat Iulia Albu.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel