Rebecca Onoriu, noi detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu: „A început să plângă”

Data actualizării: | Data publicării:
Rebeca Onoriu și Daniel Onoriu, sursa facebook
Descriere foto: Rebeca Onoriu și Daniel Onoriu, sursa facebook

Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel, a dezvăluit care este starea de sănătate a celebrului pilot, după ce acesta s-a trezit din comă. 

Pilotul de curse a fost la un pas de moarte după ce a suferit o intervenție de micșoare a stomacului în Turcia.  În luna decembrie a anului trecut, Daniel Onoriu a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație deoarece avea sângerări interne. Daniel Onoriu a fost băgat în comă indusă din cauza durerilor mult prea mari. 

Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel, a dezvăluit care este starea de sănătate a pilotului de curse. 


„Am fost în urmă cu două zile la el și pot să vă spun că Daniel al nostru este un frumos și un luptător. S-a tras la față, a căpătat o culoare frumoasă și parcă a întinerit. Este prezent, cooperant și foarte sensibil, plângăcios. A trebuit să aleg cu grijă subiectele de discuție. I-am spus de tatăl și mama lui și a început să plângă, i-am arătat pozele noastre de pe Facebook. Probabil s-a văzut în putere și ce fericit era”, a mărturisit Rebecca Onoriu, în cadrul emisiunii Star News, potrivit SpyNews.

Daniel Onoriu este în continuare internat la Terapie Intensivă, însă starea sa de sănătate dă semne de ameliorare. Mai mult, acesta a început să solicite anumite alimente și face fizioterapie pentru recuperare. 

„Este în continuare internat tot pe secția de terapie intensivă, nu l-au mutat pe salon, supravegheat atent medical. A cerut un anume suc din care sigur că a și băut, o gură, de poftă. Mănâncă supă cremă, iaurturi. Face de trei ori pe zi masaj. L-am întrebat dacă îl doare ceva în timpul ședințelor și a zis că nu, chiar era încântat. Face progrese pentru că își mișcă picioarele și brațele mult mai bine”, a adăugat aceasta.

"Dumnezeu a făcut o minune"

Mătușa pilotului de curse a declarat că în tot acest timp, fiica lui s-a botezat, iar mama lui a ținut post 20 de zile. Mai mult decât atât, toată familia și prietenii s-au rugat pentru Daniel Onoriu.


"Medicii nu ne dădeau prea multe șanse, erau rezervați, dar am mers înainte cu post și rugăciune. În tot acest timp, fiica lui s-a botezat, s-a pocăit, l-a ales pe Dumnezeu, mama lui a ținut post 20 de zile.Le mulțumesc tuturor medicilor care au avut grijă de el, în special domnului Streinu Cercel, doamnei doctor Grințescu, dar și tuturor medicilor de la ati și care s-au interesat de starea de sănătate a lui Daniel. Deși starea lui Daniel a fost una gravă, nu au zis nicio secundă că nu se mai poate. După ce au primit diagnosticul, s-au luptat pentru viața lui. Îi introduceau câte nouă antibiotice”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel