Rebeca Onoriu, primele declarații după ce Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Care este starea de sănătate a pilotului de curse: "Dumnezeu a făcut o minune"/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Rebeca Onoriu și Daniel Onoriu, sursa facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Rebeca Onoriu și Daniel Onoriu, sursa facebook

Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu a oferit primele declarații, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, despre starea de sănătate a pilotului de curse, după ce s-a trezit din comă. 

Rebeca Onoriu, mătușa pilotului Daniel Onoriu, a făcut anunțul mult așteptat. Din fericire, starea de sănătate a pilotului este mai bună și astăzi, acesta s-a trezit din comă. Pilotul de curse a fost la un pas de moarte după ce a suferit o intervenție de micșoare a stomacului în Turcia.  În luna decembrie a anului trecut, Daniel Onoriu a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație deoarece avea sângerări interne. Daniel Onoriu a fost băgat în comă indusă din cauza durerilor mult prea mari. 

Acesta a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, că Daniel Onoriu a deschis ochii, este conștient, vorbește, iar Dumnezeu a făcut o minune. 

 

Oamenii ne-au ajutat foarte mult, fie cu donare de sânge, fie cu rugăciuni. Și uite că Dumnezeu a făcut această minune. S-a făcut un apel de donare de sânge, unde oamenii s-au mobilizat, însă nu mă așteptam ca după câteva ore să se și trezească. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru această minune. Rugăciunile au căpătat ecou și au dat rezultat.  Acum este un pacient conștient, vorbeste, dar nu foarte bine, a deschis ochii, zâmbește, a intrat soția lui la el. Nu poate să vorbească prea mult, ca să nu obosească, dar este conștient, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Spectacola.

 

Mătușa pilotului de curse a declarat că în tot acest timp, fiica lui s-a botezat, iar mama lui a ținut post 20 de zile. Mai mult decât atât, toată familia și prietenii s-au rugat pentru Daniel Onoriu. De asemenea, Rebeca Onoriu a ținut să le mulțumească și medicilor care au luptat cu ultimele puteri să-i salveze viața pilotului. Deși starea lui de sănătate a fost una gravă, aceștia nu s-au dat bătuți și astfel, acum Daniel Onoriu a mai primit o șansă la viață. 

"Medicii nu ne dădeau prea multe șanse, erau rezervați, dar am mers înainte cu post și rugăciune. În tot acest timp, fiica lui s-a botezat, s-a pocăit, l-a ales pe Dumnezeu, mama lui a ținut post 20 de zile.Le mulțumesc tuturor medicilor care au avut grijă de el, în special domnului Streinu Cercel, doamnei doctor Grințescu, dar și tuturor medicilor de la ati și care s-au interesat de starea de sănătate a lui Daniel. Deși starea lui Daniel a fost una gravă, nu au zis nicio secundă că nu se mai poate. După ce au primit diagnosticul, s-au luptat pentru viața lui. Îi introduceau câte nouă antibiotice.

 

Țin să le mulțumesc și oamenilor de pe internet și comunitatea mea de oameni, care s-au rugat pentru Daniel și care m-au ajutat, chiar și cu o încurajare. Nu mi-a venit să cred câți oameni s-au mobilizat și au donat sânge. Colegii de curse ai lui Daniel au fost tot timpul alături de noi, ne-au susținut în rugăciune. Să sperăm că nu va rămâne cu sechele, deși este conștient și a întrebat de câte zile este în spital", a conchis Rebeca Onoriu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel