Reacțiile actorilor din „Clanul” după finalul serialului. Denis Hanganu: „Îmi e foarte greu să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima ce simt”

Data actualizării: | Data publicării:

Cei mai îndrăgiți actori din „Clanul” și-au exprimat gândurile cu privire la încheierea acestei călătorii pe care au avut-o timp de aproximativ doi ani de zile. 

„Clanul”, de pe Pro TV, a luat sfârșit, lucru care nu a întristat doar telespectatorii, care timp de doi ani de zile au așteptat cu sufletul la gură un nou și un nou episod, ci și pe actorii care au fost extrem de dedicați proiectului și care au legat o familie pe platourile de filmare. Astfel, imediat cu difuzarea la televizor al ultimului episod al serialului fenomen, au venit și primele reacții din partea celor mai îndrăgiți actori care au dat viață unor roluri ce ne vor rămâne pentru mult timp în suflet și în minte. Denis Hanganu face parte din această categorie, actorul postând un mesaj emoționant pe rețelele de socializare cu privire la ce a însemnat „Clanul” pentru el.

„Îmi e foarte greu să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima ce simt în clipa asta.
Fix acum doi ani, fix in ziua asta aveam prima zi de filmare pentru Clanul.
961 de secvențe filmate, 280 de zile de filmare, sute de locații, mii de pagini învățate. Am iubit fiecare secundă petrecută în acest proiect.
Împreună cu o echipă minunată am reușit să transformăm o idee, într-un serial captivant care a atins inimile a milioane de oameni din țara asta.
Mulțumesc întregii echipe. Mulțumesc vouă pentru sutele de mesaje și toată susținerea acordată.
Doamnelor, domnilor, am fost Tudor Achim! Mi-a făcut plăcere.”, a fost postarea făcută de Denis Hanganu, după finalul sezonului 4 din Clanul. 

Citește și: Ce i-a spus Gigi Becali lui George Mihăiță când l-a văzut: „Se uita și el la Clanul”. Cât de greu i-a fost să învețe replicile pentru serial

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denis Hanganu (@denishanganu_)

Cătălina Grama, despre serialul „Clanul”

Și Cătălina Grama a ales să transmită public un mesaj cu privire la finalul serialului care a cucerit România. Actrița și-a dorit să le mulțumească tuturor actorilor cu care a făcut cea mai bună echipă pe platourile de filmare, începând cu soțul său, Bebe Măcelaru, și încheind cu întreaga echipă de producție.

„Îmi trec prin suflet și minte zeci de imagini ai întâmplări trăite alături de echipa noastră frumoasă. Sunt recunoscătoare pentru fiecare secundă trăită alături de ei toți. Îi mulțumesc universului întreg pentru George Mihăiță, soțul meu din film, partenerul meu la bine și la rău încă de la începuturile Clanului. Nu aș fi putut avea aceeași chimie cu niciun alt actor. A fost o onoare să fiu partenera marelui și inegalabilului George Mihăiță în acest minunat serial numit Clanul. Fiecare încurajare și validare primită de la el a însemnat totul. Te iubesc Tătutzu, azi, mâine, pentru totdeauna! (...)”, a fost o parte din mesaju transmis de actriță. 

Citește și: Cătălina Grama, despre prietenia cu Maria Obretin: „Deși ne cunoaștem de câțiva ani, Clanul ne-a legat la un alt nivel”. Cum a perceput moartea Sofiei

George Mihăiță, reacție după finalul serialului

George Mihăiță a avut și el o reacție în mediul online, unde a ales să-și exprime recunoștința pentru că a făcut parte din echipa „Clanul”. Chiar dacă actorul a avut extrem de multe roluri consacrate de-a lungul timpul, acesta recunoaște că niciunul nu l-a provocat și nu i-a intrat la suflet așa cum a făcut-o „Tătuțu”, care a cucerit complet și audiența, deși este un personaj negativ, care a avut parte de un final tragic.

„Sfârșitul unei călătorii de vis...Reverență în fața întregii echipe, colegilor actori și special lui Anghel Damian, Liei Bugnar, Deliei Mihai, Radu Marcel, fraților Cseh..Tuturor...Tuturor.. Reverență Pro tv ... ONORAT!
MARE REVERENȚĂ ÎN FAȚA SPECTATORILOR!”, a scris și actorul în mediul online. 

VEZI și: A dat sau nu Carmen Tănase casting pentru serialul Clanul? „Noi ne cunoaștem și știm care ce talent are”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tătuțu' (@georgemihaita48)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel