Ce i-a spus Gigi Becali lui George Mihăiță când l-a văzut: „Se uita și el la Clanul”. Cât de greu i-a fost să învețe replicile pentru serial

Data publicării:

George Mihăiță a vorbit despre serialul „Clanul”, care l-a surprins într-un mod extrem de plăcut și care i-a rămas la inimă.

„Clanul” de pe Pro TV este unul dintre cele mai iubite și urmărite seriale din toate timpurile, datorită acțiunii sale care a ținut publicul preț de 4 sezoane cu sufletul la gură după fiecare episod, dar și datorită actorilor care au fost aleși extrem de atent de către Anghel Damian. Unul dintre rolurile cele mai remarcate a fost interpretat și de George Mihăiță, care i-a dat viață lui Bebe Măcelaru sau „Tătuțu”, după cum îi spuneau apropiații. Astfel, îndrăgitul actor a dezvăluit mai multe informații despre acest proiect care i-a ajuns direct la suflet, dar și despre ce va urma  în viitor.

„Mi-a spus cineva pe stradă „Sunteți cel mai iubit infractor”. Sunt 52 de episoade. Personajele negative sunt cel mai atractive pentru telespectatori, nu e pentru prima dată când joc un rol negativ. Marele merit nu este al meu, nu există, cu talent mai mult sau mai puțin, cel care te găsește și te ia într-un proiect (n.r. al lui e meritul), iar aici e meritul lui Anghel Damian, care e colegul meu la Teatrul de Comedie și care m-a văzut în multe roluri negative.

I-am spus lui Anghel Damian „Găsește o modalitate să mă împuști la finalul primului sezon că nu mai pot” (n.r. din cauza replicilor sale din film), dar după m-am obișnuit. Am lăsat tot, dacă nu am fost la ziua nepotului meu? Sașe - șapte ore pe zi învăț pentru mai multe episoade. Altfel, este îngrozitor de greu să întorci frazele, dar e atât de bine scris de Lia Bugnar.”, a declarat actorul George Mihăiță, la Știrile Pro TV.

Citește și: Cătălina Grama, despre prietenia cu Maria Obretin: „Deși ne cunoaștem de câțiva ani, Clanul ne-a legat la un alt nivel”. Cum a perceput moartea Sofiei

Ce i-a spus Gigi Becali când l-a întâlnit

Fenomenul „Clanul” a luat o așa mare amploare, încât însuși Gigi Becali îl urmărește, dezvăluie George Mihăiță. Astfel, actorul a povestit cu ce replică l-a surprins  acesta, în momentul în care s-a întâlnit cu el pe stadion.

„Am fost la meciul FCSB și m-am dus la domnul Becali și îmi spune „Dar tu nu ești la pușcărie după câte ai făcut?”, se uita la serial. (..) Am filmat de două ori la Rahova, a fost extraordinară experiența. Îmi spunea Anghel Damian că atunci când au filmat „Vlad” strigau, îi înjurau, aici erau cu noi 100%, de la „Tătuțu președinte”  și ultima oară au spus „Nea Bebe, ne-ai ușurat pușcăria”, a continuat actorul.

Citește și: A dat sau nu Carmen Tănase casting pentru serialul Clanul? „Noi ne cunoaștem și știm care ce talent are”

George Mihăiță, despre proiectul „Clanul”

Astfel, chiar dacă până la această vârstă a avut diferite roluri remarcabile și posibilitatea de a interpreta fel și fel de personaje diferite, George Mihăiță spune că n-ar fi crezut niciodată că îl mai poate surprinde un proiect la nivelul la care a făcut-o acesta.

„După plată și răsplată, se strânge lanțul, îi pierd pe toți din jurul meu și rămâne doar Sergiu. Sunt convins că există oameni care văd partea bună din Bebe, principiile lui, că ține cu familia și îl scuză puțin, însă viața nu te iartă. Nu am crezut că la vârsta mea voi mai întâlni o familie, familia „Clanul”. Dacă simți voie bună în jurul tău, profesionalism, ești mult mai relaxat. E pentru prima dacă când întâlnesc o familie unită, se vede că au mai lucrat împreună, parcă am filmat o viață întreagă împreună.

Nu știu ce urmează, dar ceva va urma sau știu și nu pot să vă spun. E surpriză.”, a mai spus acesta.

VEZI și: „Sunt încă atașată de Vera”. Cât de dificil i-a fost lui Theo Rose să se despartă de personajul său din Clanul: „Mi-e greu”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel