Reacția Andreei Marin după ce a fost comparată cu soția lui Ștefan Bănică: „Și ce dacă semăn cu Lavinia? Eu nu trăiesc în trecut”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin și Laviniqa Pîrva, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Laviniqa Pîrva, sursa instagram

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Ce spune prezentatoarea TV despre Lavinia Pârva și asemănarea izbitoare dintre ele?

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Chiar dacă pe plan profesional se bucură de un succes imens, aceasta nu poate spune că a avut același noroc și în ceea ce privește dragostea. 


Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au decis să divorțeze în anul 2013. Artistul și-a făcut rapid o nouă relație cu Lavinia Pârva, iar oamenii nu au puttu trece cu vederea asemănarea izbitoare dintre cele două. 


Invitată în emisiunea fiicei Danielei Gyorfi, „Maria întreabă, adulții răspund”, Andreea Marin a fost luată prin surprindere atunci când micuța prezentatoare i-a spus că seamănă cu Lavinia: 


„Să nu vă supărați pe mine, dar semănați puțin cu Lavinia”, i-a spus Maria. 


Cu același zâmbet larg pe față, Andreea Marin nu a părut deranjată de remarca Mariei și a răspuns scurt și la obiect:


„Așa, și? Suntem oameni cu picioarele pe pământ. Si ce dacă semăn cu Lavinia? Eu nu traiesc in trecut! Traiesc in prezent”, a fost răspunsul oferit de Andreea Marin. 

 

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, momente de panică în timpul vacanței din Grecia. Au fost la un pas de evacuare


Andreea Marin trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Frumoasa prezentatoare TV a vorbit despre planurile de nuntă, dar și despre cum s-a cunoscut cu noul ei iubit. 


„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici. 

 

Citește și: Adi Nartea a avut mari probleme de sănătate în trecut: „Tumoarea era mare, lungime 4 cm, lățime 3 cm”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel