Elena Udrea și Alexandrov Adrian, momente de panică în timpul vacanței din Grecia. Au fost la un pas de evacuare

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram
Descriere foto: Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Elena Udrea și iubitul ei au trăit momente de groază din cauza incendiilor de vegetație din Grecia.

Elena Udrea a plecat împreună cu Alexandrov Adrian într-o vacanță de lux pe insula Mykonos. Cei doi au petrecut momente romantice pe insula bogătașilor din Grecia, dar distracția le-a fost stricată din cauza incendiilor de vegetație de pe insulă. 


Focul, alimentat de căldură, dar și de vântul puternic, era foarte aproape de locația unde cei doi sunt cazați. Chiar înainte de a fi anunțați de către autorități că incendiul a fost stins, cei doi erau cu bagajele la ușă, gata pentru evacuare. 


Elena Udrea și Alexandrov Adrian au plecat în vacanță pentru a aniversa cinci ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță, în vărstă de 2 ani, Eva Maria. 


Ce spune Elena Udrea despre soacra ei?


„Nu mă cunosc cu soacra mea. Așa au fost lucrurile, ea locuiește în Italia, eu doi ani am fost plecată. Când a venit ea în țară, eu nu eram aici. Acum când m-am întors, nu a apucat să vină. Deci, nu o cunosc. Doar ce am văzut-o pe telefon când vorbește cu Adrian. Cred că este o femeie minunată, pentru că a crescut foarte frumos un băiat. Este mamă de doi băieți, foarte reușiți amândoi. Aștept să ne cunoaștem.


Mă întreb invers, cum o fi să fii soacra Elenei Udrea? Mă gândesc că nu este foarte ușor! Sunt sigură că va fi ok. Eu nu am avut niciodată soacră. Mama lui Dorin Cocoș (n.red. fostul soț al Elenei Udrea) era moartă când ne-am cunoscut, deci eu nu am avut ocazia să-mi cunosc o soacră. Sunt și eu curioasă cum e să fii noră”, a povestit Elena Udrea la '40 de întrebări cu Denise Rifai'.

 

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au mutat din nou împreună: „Tati a adormit lângă tine”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel