Lidia Buble, mesaj subtil la adresa lui Răzvan Simion: "Gândește-te, ai lăsa pe cineva să curețe toată mizeria?"

Data publicării:
Lidia Buble și Răzvan Simion, foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble și Răzvan Simion, foto Instagram

Lidia Buble a avut o reacție neașteptată,  după ce Răzvan Simion ar fi dat de înțeles care a fost motivul real pentru care cei doi s-au despărțit.

Lumea showbizului a fost în stare de șoc, după ce Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după aproape șase ani de relație. Totul părea perfect în relația lor, motiv pentru care nimănui nu i-a venit să credă că au ales să meargă pe drumuri separate.

Lidia Buble, mesaj cu subînțeles la adresa lui Răzvan Simion!

Lidia Buble a reacționat imediat după ce fostul ei iubit a dezvăluit, cu subînțeles, adevăratul motiv pentru care cei doi s-au despărțit anul trecut. Răzvan Simion  a spus în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, mai în glumă, mai în serios, că cei vinovați după despărțire sunt bărbatul și mama lui, lucru care a amuzat publicul de acasă.

Artista a transmis și ea un mesaj cu subînțeles fostului ei iubit.

„Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului este că nu toate contează. Nu orice persoană, lucru sau eveniment trebuie să aibă un impact asupra noastră, indiferent de cât de mult ar încerca.

Gândește-te la viața ta ca la o casă. Ai da voie oricărui străin înăuntru? Să vină, să-și lase hainele murdare, să se curețe și apoi să plece, lăsându-te pe tine să cureți toată mizeria?„, a spus Lidia Buble într-un InstaStory.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel