Răzvan Simion își dorește un copil cu Daliana Răducan: „La mine în trei luni e gata”

Data publicării:
Răzvan Simion și Daliana Răducan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Răzvan Simion și Daliana Răducan, sursa foto Instagram

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproape un an de zile. Prezentatorul TV are planuri mari de viitor. 

Răzvan Simion este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Chiar dacă despărțirea de Lidia Buble a fost dureroasă, acesta a găsit putere și a mers mai departe. Răzvan Simion a găsit alinare în brațele unei frumoase brunete. Daliana Răducan este cea care i-a furat inima lui Răzvan și l-a făcut să uite relația cu Lidia Buble. 


Daliana Răducanu în vârstă de 29 de ani este arhitect și designer de interior. Cei doi sunt împreună de aproape un an și deja nu se mai ascund de ochii curioșilor. Cei doi au fost împreună la nunta lui Dani Oțil și au postat pe rețelele de socializare o fotografie foarte romantincă. 


„M-am dus la el la nuntă îmbrăcat ca ginerică. Dacă mă cheamă la botez, lui e frică să mă cheme, că dacă fac un copil…”, a spus amuzat Răzvan Simion în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. 


„Are și timp…”, a completat Dani, iar iubitul Dalianei a răspuns plin de entuziaam: „La mine în trei luni e gata!”, semn că are planuri mari alături de frumoas brunetă. 

 

Răzvan Simion a avut în trecut probleme cu somnul. Remediul minune care i-a rezolvat problema


Ce spune Lidia Buble despre sentimentele pe care încă le mai are pentru Răzvan Simion: 


„Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a mărturisit Lidia Buble pe contul ei de Instagram, în urmă cu ceva timp. 

 

Feli Donose a vrut să adopte un copil: „Credeam că nu o să am vreun soț vreodată”


Fanii au fost curioși să afle dacă artista a suferit după relația cu prezentatorul TV, iar aceasta le-a spus adevărul:


„Fals. Nu, nu este adevărat că am suferit din dragoste anul trecut, pentru că eu niciodată nu iau decizii de care să nu fiu 100% sigură”, le-a spus Lidia fanilor de pe InstaStory. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel