Răzvan Simion, declarație publică de dragoste pentru iubita sa: „Ne unesc pe vecie”

Data publicării:

Răzvan Simion i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale, în văzut tuturor.

Răzvan Simion trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daliana Răducan, după ce acesta a pus capăt relației cu celebra artistă Lidia Buble. Chiar dacă cei doi parteneri au o viață discretă, departe de ochii lumii, flacăra iubirii dintre ei este foarte aprinsă, lucru ce se poate vedea cu ochiul liber din fiecare  nouă poză împărtășită pe rețelele de socializare. Iubita îndrăgitului prezentator TV și-a sărbătorit recent ziua de naștere, moment în care colegul de platou a lui Dani Oțil a putut să-și facă publice toate sentimentele pe care le are pentru jumătatea sufletului său. Declarația de dragoste i-a uimit pe fani, care au reacționat în număr cât mai mare să-i ureze „La mulți ani” acesteia.

„20 de zile in august. 10 ani in calendar. Doar astea sunt lucrurile ce ne despart. Altfel... milioanele de secunde împreună ne unesc pe vecie. La mulți ani, iubita mea!”, i-a transmis Răzvan Simion iubitei sale.

Ce spunea recent Răzvan Simion despre relația cu actuala sa iubită

Faptul că cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani de zile i-a făcut pe fani să se întrebe de ce aceștia nu se afișează aproape niciodată împreună la evenimente. În cadrul unui interviu recent, Răzvan Simion a clarificat situația si a dat un motiv pentru care cei doi refuză să se prezinte la toate evenimentele publice.

”Păi nu știu dacă știi, dar a fost pandemie în România și nu prea am avut unde să ieșim la colț… și cu mască. Sunt mai multe evenimente, nu ieșim decât la prieteni, nu suntem după cum știi, genul ăsta de prezenți la astfel de activități. A fost pandemie, de asta nu am ieșit și nu aveam costume curate. Erau la curățătorie”, a răspuns Răzvan Simion, potrivit cancan.

Tot în urmă cu puțin timp, acesta a dezvăluit care a fost principiul după care și-a ales actuala parteneră.

„De la o anumită vârstă nu mai cauți completare, ci cauți o complementaritate. Adică, e bine să existe un echilibru și cineva să mai schimbe din când în când balanța. Complementaritate cautam în momentul în care am găsit”, a mai spus Răzvan pentru sursa citată.

De la ce pornesc certurile dintre Dani Oțil și Răzvan Simion: „Știu… pare greu de crezut”

 

 

Răzvan Simion a format un cuplu cu Lidia Buble

Înainte să-și găsească fericirea în brațele actualei sale partenere, Răzvan Simion a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de celebra solistă Lidia Buble. Chiar dacă fanii așteptau ca aceștia să treacă la pasul următor, în cele din urmă surpriza a venit când ei au anunțat faptul că și-au spus ”Adio”. Cu toate acestea, cântăreața spunea recent faptul că a rămas în relații bune cu cel pe care l-a iubit pentru așa mult timp, iar Răzvan o ajută în continuare pe plan profesional.

„A fost o poveste frumoasă (n.r. referitor la Razvan Simion) și este un om cu care țin în continuare legătura, și am rămas prieteni. Este un om frumos de la care am învățat foarte multe. (…) Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, pentru că suntem oameni, chiar dacă nu funcționează relația noastră, asta nu înseamnă că trebuie să ne sau să nu ne mai salutăm. (…) Răzvan (Simion – n.r.) în continuare este managerul meu (…) Sunt un om care își asumă fiecare decizie și fiecare lucru pe care îl face (…) „, a spus Lidia Buble, potrivit viva.

Cu ce se ocupă în prezent Vlăduț de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce a fost înlocuit din cadrul matinalului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel