Cu ce se ocupă în prezent Vlăduț de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce a fost înlocuit din cadrul matinalului

Data publicării:

Vlăduț de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” și-a găsit un nou loc de muncă, după ce producătorii matinalului au decis ca acesta să nu mai apară în fiecare ediție a emisiunii.

Vlăduț este cunoscut de publicul larg prin prisma emisiunii ”Neatza cu Răvan și Dani”, unde i-a inspirat de-a lungul timpului pe cei din fața micilor ecrane cu numeroase rețete delicioase. Chiar dacă părea că face echipa perfectă, împreună cu cei doi îndrăgiți prezentatori, producătorii emisiunii au decis să mai aducă și alți bucătari chefi, cum ar fi Nicolai Tand, pentru a da un aer mai fresh matinalului. Din această cauză, jobul în televiziune a lui Vlăduț nu a mai fost unul full time, iar aparițiile sale au devenit destul de rare, motiv pentru care bucătarul a fost nevoit să-și găsească și un alt loc de muncă. Potrivit click.roDani Oțil, colegul său de platou, a fost cel care i-a sărit în ajutor acestuia, oferindu-i posibilitatea de a lucra în cadrul restaurantului de lux pe care acesta îl deține în Nordul Capitalei. Pentru a-și ține în continuare admiratorii la curent cu delicatesele pe care le prepară, Vlăduț postează regulat pe Instagram fotografii cu fel de fel de minunății culinare.

Dani Oțil a răbufnit, după ce el și Gabriela Prisăcariu au fost criticați de fani: ”Comentează de parcă ți-au plătit ei sejurul”

 

 

Dani Oțil, în căutare disperată de ospătari

Criza angajaților din Horeca a ajuns și la restaurantul condus de Dani Oțil, care, recent, se plângea de faptul că nu are angajați. Prezentatorul a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă situația cu care se confruntă, dar a descris și care este modul inedit de a face angajări. 

„Cum se fac angajările în HORECA? A intrat pe ușă (n.red. potențialul ocupant al postului de barman/ospătar), e luat. Imediat, i-am și dat un plic. Pentru ospătar/ barman, numai dacă îl vezi (n.red. pe potențialul candidat) ca e îmbrăcat normal, îi și dai o primă. Pai unii vin cu niște tricouri de le pică părul de pe piept în ciorbă!

A venit unul (n.red. să se angajeze), l-am băgat repede la bar, i-am arătat eu cum se fac două cafele, deși trebuia el să îmi arate mie cum se fac. Mi-a zis la final: păi, știi, pe mine nu mă interesează să fac cafele, eu doar am însoțit un prieten care vrea să se angajeze. I-am zis: nu-i nimic, dacă tot ai venit, hai și tu!”, a povestit Dani Oțil în cadrul emisiunii matinale pe care o prezintă, potrivit playtech.

Mihai Bobonete a fost uimit de prețurile uriașe din restaurantul lui Dani Oțil

Mihai Bobonete a povestit în urmă cu ceva timp în cadrul podcastului Da Bravo!, unde l-a avut invitat pe Răzvan Simion despre motivul pentru care nu va mai merge niciodată să mănânce în restaurantul lui Dani Oțil. În timp ce stand-upperul povestea întâmplarea, partenerul lui de studio se amuza copios.

"Când a venit nota eu am crezut că tu (Răzvan Simion) și Dani v-ați certat. Am zis atunci că Neatza cu Răzvan și Dani va rămâne doar Neatza cu Răzvan. Mâncasem patru felii de șnitel și oricum șunca aia nu era de la el, era niște salam trimis de la maică-sa și când m-am uitat pe notă: 15.00 de lei. M-am uitat în spate, nu știu cine era acolo, Adrian Ilie și i-am spus: "Băi Adi, ai încurcat notele". Nu eram și noi frații lui Dani? De ce am venit? Am crezut că doar ne arată nota. Când ne-a zis Dani că avem de plătit 15.00 de lei am crezut că am spart ceva când am trecut de la baie, am dat peste frigiderul de vinuri și l-am dat jos. 

Mai ții minte ce mizerie de vin ne-a dat să bem? Că cică e un vin special, că bea doar Papa. Probabil bea Papa după ce-l vomită... și tu mi-ai zis la un moment dat, când mă uitam la vita aia, "Mai ușor", dar eu n-am știut că e calculat la gură. Foarte urât m-am simțit. I-am zis atunci că nu mai vin.", a povestit Mihai Bobonete.

"I-ai zis așa: Data viitoare mă duc la McDonald's că ăia au tobogan.", a spus Răzvan Simion amuzat.

Cum arată fratele lui Dani Oțil. Puțină lume îl cunoaște: ”El m-a învățat să fumez”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel