De la ce pornesc certurile dintre Dani Oțil și Răzvan Simion: „Știu… pare greu de crezut”

Data publicării:

Răzvan Simion a vorbit despre prietenia ce-l leagă de Dani Oțil. 

Răzvan și Dani sunt cel mai îndrăgit cuplu de prezentatori de la noi din țară. Cei doi încântă zilnic publicul cu energia lor debordantă și cu naturalețea prin care spun mereu lucrurilor pe nume, motiv pentru care s-au menținut de ani de zile în topul preferințelor telespectatorilor. Totuși, principalul motiv pentru care Răzvan și Dani formează echipa perfectă este datorită faptului că pe cei doi îi leagă o prietenie de peste 30 de ani, în care și-au fost constant alături unul altuia. 

„Aici nu este vorba despre secrete, avem o viață împreună. Ne-am învățat unul pe celălalt, ne acceptăm capriciile și ne lăudăm reciproc reușitele. Suntem de 38 de ani împreună… văzându-ne aproape zilnic. Asta intră la capitolul secrete ce nu se pot învăța… pot fi doar trăite. 

Răzvan și Dani forever. Recunosc, nu am mereu chef să îl văd după patru ore de emisie împreună, dar știu că îl pot suna oricând la 3 dimineața. Cred că despre asta este prietenia.”, a declarat Răzvan Simion potrivit viva.

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România

 

De la ce apar certurile dintre cei doi

Chiar dacă sunt atât de mulți ani de prietenie în spate, Răzvan mărturisește faptul că între cei doi nu a fost niciodată vorba despre o ceartă care să-i țină separați timp de mai multe zile. Cele mai multe dispute pornesc însă din cauze profesionale, recunoaște el.

„Nu am stat certați niciodată. Știu… pare greu de crezut. Micile dispute au fost doar pentru „croiala profesională.”, a mai spus el,  potrivit sursei citate.

Cu ce se ocupă în prezent Vlăduț de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce a fost înlocuit din cadrul matinalului

 

Cum a luat naștere emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”

În urmă cu ceva timp, Dani Oțil a vorbit despre cum au pus cei doi bazele emisiunii matinale pe care o prezintă astăzi. Pe vremea aceea, nu cunoscuseră încă celebritatea și se aflau încă în Timișoara.

"Asta cu Răzvan şi Dani am inventat-o eu la Timişoara, la cămin. Şi eu am făcut rotiţele alea, eu le-am desenat. Rotiţele sunt un angrenaj, pentru că o roată dinţată nu e nimic singură, poţi doar să desfaci bere cu ea. Dar două, împreună, devin un angrenaj. Şi eu le-am desenat în 1999. De aia e cu Răzvan şi Dani, pentru că mi-a fost foarte ruşine să întorc foaia. Eu am făcut şi invers, cu Dani şi Răzvan, dar când i-am prezentat ideea lui Răzvan... Ştiam că pe partea cealaltă e varianta cealaltă, dar m-am gândit că ar fi foarte naşpa. Era o glumă din Take, Ianke şi Cadîr, că scriem aşa, dar citim invers, pe evreieşte. Că ei nu ştiau cum să îşi pună numele la shop-uri. 

Mă gândeam la piesa asta de teatru, singura pe care o ştiam că nu eram aşa deştept, şi nu am întors niciodată foaia. I-am zis după vreo 10-12 ani că făcusem şi invers. Eu eram ăla mai supărat, el era tot timpul pozitiv. Şi erau desenate aşa, dar şi invers, cu Dani şi Răzvan. Nu am putut să...", a povestit Dani Oţil la podcastul lui Vlad Ţibulcă.

Citește și: Octavia Geamănu a dat în judecată Antena 1, după ce a fost scoasă de pe post: ”Spun stop abuzurilor în relația de muncă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel