„Am fost extrem de săraci”. Dani Oțil, copilărie traumatizantă: „Nu aveam bani de o ciocolată”

Data actualizării: | Data publicării:
Dani Oțil, captură video Youtube
Descriere foto: Dani Oțil, captură video Youtube

Dani Oțil și Răzvan Simion au făcut mai multe dezvăluiri emoționante din copilăria lor.

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt două nume extrem de sonore astăzi, din televiziunea românească. Cei doi activează de ani de zile în televiziune, ajungând imediat la inimile publicului datorită carismei, dar și datorită naturaleței de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Chiar dacă acum au tot ce-și doresc și nu mai duc lipsă de nimic material, în copilărie, aceștia nu au trăit cea ai bună perioadă. Dani Oțil a povestit recent cum nu avea nici bani să-și cumpere o ciocolată, în vremea adolescenței, la care râvnea de fiecare dată când trecea pe stradă și o vedea în magazin. 

„Nu vreau să trecem într-o zonă emoțională, dar să știi că am momente multe în care îmi sare în cap aceeași imagine. După 90, în loc de pâine, era tutungerie, care era ca o consignație. Acolo, tot timpul puneau ciocolată în vitrină. Eu făceam antrenamente destul de grele atunci, dar fără bani, și mă pusese și fratele meu atunci să merg la sală după 14 ani, și îmi amintesc cum mă opream și mă uitam în vitrină la ciocolată. Am descoperit mai târziu că nu era cel mai scump brand de ciocolată. Cred că în primul an în care tot vedeam ciocolata aia nu am avut niciodată bani să o cumpăr, avem 14 ani atunci, în 94.”, a declarat Dani Oțil, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

Tocmai asta i-a motivat să ajungă doi oameni de sucses și să nu mai ducă lipsă de nimic, susține Răzvan Simion. 

„Tot atunci ne-am apucat și de treabă și cumva ne-am promis atunci că noi nu o să... noi ne-am câștigat banii de la 17 ani. Ne-am angajat în 1998.”, a completat și Răzvan Simion.

VEZI și: Metoda inedită prin care Dani Oțil face economie. Gabriela Prisăcariu l-a dat de gol

Răzvan Simion avea propriul ziar, în liceu

Mai mult, încă din liceu cei doi începeau să cocheteze cu meseria pe care aveau să o practice pe viitor. În orice proiecte erau implicați, Dani și Răzvan formau un cuplu, așa cum au rămas și până astăzi. 

„Răzvan scria la ziarul școlii.”, a mai spus Dani Oțil.

„Era al meu, tata avea niște hârtie și eu l-am făcut, împreună cu colegii mei de la filologie. Eu îl vindeam, eu luam banii și aia era.”, a complet Răzvan Simion. 

„Am făcut și cel mai tare bal al bobocilor, care și acum este dat spre exemplu. Ne-am gândit să chemăm pe cineva din București, dar nu aveam bani.”, a mai spus Răzvan.

„Ne-am și vopsit atunci, am avut premii, până atunci nu se dădeau premii.”, a continuat soțul Gabrielei Prisăcariu. 

VEZI și: Răzvan Simion, în lacrimi. Declarațiile emoționante ale fiicei sale: „Nu înțelege că îmi e frică”

„Noi am fost extrem de săraci”

Pe lângă televiziune, Dani Oțil mai are o mare pasiune și pentru cursele de raliu, pasiune pe care o împărtășește încă din copilărie, dar pentru care nu a avut posibilități materiale să o practice pe atunci. 

„Eu nu am această pasiune de ceva timp, pentru că nu am avut niciodată buget pentru ea. Le spuneam unor „grei” din domeniu că noi aveam curse stradale la Reșița, dar nu aveam casa la bulevard, dar tot ajungea mirosul de cauciuc de la carturi peste stradă la mine. Duminică dimineața știam. Nu-mi permiteam să merg nici la carturi, noi am fost extrem de săraci. Chiar am fost foarte, foarte săraci.”, a mai spus Dani Oțil.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel