Răzvan Simion, decizie drastică. Motivul pentru care refuză proiectele TV: „Aș dori să fiu lăsat în pace”

Data publicării:
Răzvan Simion, captură video Youtube, Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Răzvan Simion, captură video Youtube, Gand la Gand Cu Teo

Răzvan Simion a vorbit despre decizia de a sta mai în umbră în televiziune și de a nu mai da curs proiectelor noi.

Răzvan Simion nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai consacrați prezentatori TV din România. Formează o echipă minunată alături de Dani Oțil de peste 15 ani în cadrul formatului matinal de pe Antena 1, iar naturalețea și felul lor extrem de autentic de a fi i-au păstrat și până astăzi la sufletul oamenilor. Cu toate acestea, în timp ce colegul său de platou mai are și alte proiecte, cum ar fi show-ul pe care l-a prezentat recent, „Power Couple”, acesta nu a mai fost văzut undeva în afară de emisiunea matinală. Astfel, Răzvan Simion spune adevărul cu privirile la aparițiile sale din televiziune și cu privire la dorința de a sta mai în umbră.

„Nu cred că aș mai putea, nu știu ce ne mâna în luptă, era interesantă emisiunea (n.r. e vorba despre un format pe care l-a prezentat în trecut), dar am avut noroc că eram la o vrâstă.. acum, dacă ne pui să facem lucrurile astea, e din ce în ce mai greu. De vreun an și ceva, ceea ce nu credeam că am să fac vreodată, e să refuz proiecte, mă gândesc dacă starea mea, dacă mă ajută la galaxie.”, a declarat Răzvan Simion în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Citește și: Răzvan Simion, despre revelațiile de la 40 de ani: „Mi-a fost foarte greu să iert și să spun nu. La 20 de ani te interesează ce vorbește lumea despre tine”

Răzvan Simion a învățat să spună „nu”

Astfel, dacă până acum mai putea fi văzut și în alte proiecte, Răzvan Simion spune că sunt deja aproape 3 ani de zile de când a început să refuze oportunități și să se pună pe el pe primul loc, fără să-i mai pese de contractele și de banii care sunt la mijloc.

„Ceva ce am învățat acum este să spun nu, mă gândesc dacă mă ajută. Aș dori să fiu lăsat în pace, să am timp de zăbavă. Mă gândesc așa, performez? Sau mă duc să fac 2,3 lei, dacă e pentru bani nu mă mai duc, principiul pe care l-am învățat de la cineva e că unii bani se și refuză, funcționează și la mine. Între a avea niște bani și a petrece timp de calitate cu mine, mă aleg pe mine de vreo 2,3 ani.”, a mai dezvăluit celebrul prezentator de matinal.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu, primele declarații după ce a fost diagnosticat cu cancer. De unde a aflat, de fapt, Iulia Albu despre boală

De ce au ales Răzvan și Dani să-și expună viața pe sticlă

Astfel, încă de la prima lor apariție, publicul a putut vedea doi prieteni apropiați, care își împărtășesc pe sticlă experiențele mai plăcute sau nu, oamenii de acasă rezonând de foarte multe ori cu ei. Mai mult, acest lucru a fost făcut și din dorința de a umple grija emisiunii, întrucât pe vremuri, subiectele nu erau la fel de ofertante ca și acum, mai completează Răzvan Simion.

„Fac 20 de ani de sticlă, am avut de ales în a ascunde sau a spune pe bune ce ni se întâmplă, iar asta ne-a oferit mult conținut. Pe vremea când nu aveam atâția reporteri, informații, specialiști care să vină să vorbească la emisiune, am ales varianta să ne expunem, pentru că ne-a oferit conținut, lumea râdea, nu era comedie, era doar viața noastră. Avem atât de multe povești îmrpeună încât ni le confundăm. Dacă încerci să le joci, poți o dată, de două ori, dar nu poți pe termen lung.”, mai spune el.

VEZI și: Cristi Mitrea îl face praf pe Zanni, după ce acesta l-a acuzat pe TJ Miles pentru că nu a plâns la eliminarea sa: „Ca ce chestie îl certa?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel