Răsturnare de situație la Survivor All Stars. Cine a câștigat jocul imunității. Anunțul surprinzător făcut de Daniel Pavel

Data actualizării: | Data publicării:

Războinicii și Faimoșii s-au bătut pentru imunitatea de la Survivor All Stars.

Proba pentru imunitate de la Survivor All Stars din ediția de pe 20 martie a fost una extrem de strânsă, care s-a terminat și cu o ștafetă, întrucât ambele echipe au reușit să înscrie egalitate și să aducă jocul la 9-9. Atât Războinicii, cât și Faimoșii, au fost extrem de motivați pentru a primi imunitatea și pentru a nu-și trimite, astfel, niciun concurent acasă. 

Astfel, dacă săptămâna precedentă un Războinic a părăsit show-ul de supraviețuire, fiind vorba despre Oana Ciocan, de data aceasta, tot cineva din echipa albastră va pleca acasă, întrucât aceștia au pierdut jocul de imunitate la secundă. Ambele echipe au fost, așadar, extrem de aproape de podium, însă norocul a fost, de această dată, de partea jucătorilor roșii, care par că și-au revenit din ce în ce mai bine pe traseu. 

„Dacă apar în fața voastră națiune Survivor cu acest ban, această monedă, înseamnă că la un moment dat, peste câteva minute, vom trage la sorți partea pe care echipele de ștafetiști vor intra pe traseu.(...) În același moment s-au desprins ambele totemuri de pe raft, dar cel care a atins primul solul este cel de culoarea roșie. Este imunitatea câștigată de Faimoși, după ce au revenit în scor Războinicii.”, a anunțat Domnul Dan, în cadrul emisiunii.

Citește și: Scandal uriaș în tabăra Faimoșilor la Survivor All Stars. Alexandra Duli și Maria Chițu și-au aruncat replici tăioase

Ce spun concurenții, după victoria Faimoșilor

Faptul că echipa roșie a condus jocul până la un moment dat, nu i-a făcut pe Războinici să-și piardă speranța, motiv pentru care albaștrii s-au mobilizat și au adus, în final, egalitatea. Cu toate acestea, adversarii lor au fost puțin mai rapizi și au reușit să câștige un joc de imunitate, după mai multe săptămâni în care au pierdut mai mulți membri.

„După un joc nebun, în care credeam că vom pierde, am revenit la o ștafetă la fel de nebună, care s-a terminat la o idee de secundă în favoarea lor, suntem în spatele vostru și nu o să vă fie deloc ușor, urmează un joc pentru imunitatea personală. Înainte știam pe cine vom vota, vorbeam înainte, dar acum nu am mai făcut asta. Trebuie să învățăm să și pierdem”, a declarat și Alex Delea în cadrul emisiunii.

„Nu a fost traseul nostru ca echipă, nu a fost nici finalul nostru, dar am condus și dominat, au fost și ei buni, dar tot am dominat, deși s-a potrivit traseul mai bine pentru ei. Totuși, ne bucurăm că am câștigat, chiar dacă nu am stăpânit cu toții traseul.”, a adăugat și Zanni, din echipa Faimoșilor. 

„Am trecut prin greu să ajungem aici, suntem un trib unit, nu cred că a mai existat niciodată la Faimoși așa o echipă. Suntem cea mai tare echipă. Știu că Războinicilor le-a fost foarte greu să piardă, pentru că lor le e greu să piardă, dar așa a fost să fie pentru noi.”, a adăugat și TJ Miles. 

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu, enervată la culme de Zanni. Care este motivul pentru care nu-l suportă: „Îmi vine să sparg televizorul. O să-i zic niște vorbe”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel