Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Reghecampf și Anamaria Prodan: „Avocatul meu nu știa nimic. Unde nu-i cap, vai de picioare!”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Lurențiu Reghecampf, instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Lurențiu Reghecampf, instagram

Anamaria Prodan spune că divorțul oficial nu s-a promulgat încă, în ciuda declarațiilor făcute de fostul ei soț.

Anamaria Prodan neagă pronunțarea divorțului de Laurențiu Reghecampf, chiar dacă însuși antrenorul îl confirma. Recent, în spațiul public a apărut informația potrivit căreia procesul dintre cei doi s-a încheiat, iar Judecătoria din Buftea a pronunțat sfârșitul oficial al căsniciei. În realitate, impresara spune că avocatul ei nu a aflat despre această veste care circulă peste tot și, spre deosebire de fostul ei partener de viață, așteaptă până când decizia va fi una adevărată și oficială.

„Oare cum presa a aflat decizia Judecătoriei Buftea într-un dosar ținut secret, când nici avocatul meu nu știa nimic? Ce drăguț, nu? Reghe comentează o decizie care, oficial, nu a apărut. Decizia nu este motivată, nu o știm exact, căci pe 18, noi, eu și copiii mei, o așteptam cu sufletul la gură.

Ne dorim să scăpăm… Şi ce să vezi?! Decizia şi amănuntele le știa presa… Numai că ei nu știu că trebuie să așteptăm o decizie oficială, nu să ne facem de râs prin ziare. Nici să inventăm subiecte. Trebuie să vedem motivarea, căci avem cale de atac etc. Greu când ai făcut şcoala pe scări și te înțepi în ochi cu pixul, dacă încerci să-l folosești. Eu și copiii vom da un comunicat din partea familiei şi ne dorim să scăpăm de calvar!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

VEZI și: Anamaria Prodan, nou scandal cu Laurențiu Reghecampf: „Când citesc aceste știri realizez frustrarea”

„Reghe să apară cu ceva rezultate în sport prin ziare”

Mai mult, aceasta a aruncat noi săgeți spre fostul ei partener, care ar trebui să se facă auzit pentru rezultate sale bune din domeniul în care profesează, și nu pentru subiectele legate de ea, susține impresara. 

„Reghe să apară cu ceva rezultate în sport prin ziare, nu să se caţere din nou pe spatele meu sau să accepte și să învețe pe dinafară, fără să înțeleagă declarațiile ticluite de câțiva ageamii care l-au folosit şi l-au pus în situații penibile de-a lungul vremii. Unde nu-i cap, vai de picioare!”, a mai spus, pentru sursa citată, Anamaria Prodan.

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai controversate vedete din România

Laurențiu Reghecampf a confirmat finalul divorțului

În urmă cu doar câteva ore, Laurențiu Reghecampf confirma promulgarea divorțului oficial dintre el și fosta soție, dorindu-și ca prin această decizie să se încheie definitv toate discuțiile contradictorii între el și Anamaria Prodan.

”Consider că decizia instanței este bine-venită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție.

De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil.

Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca și până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, a declarat Laurențiu Reghecampf, conform cancan.ro.

Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre Laurențiu Reghecampf: Niciodată nu m-am gândit că o să ne lase”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience