Rareș Prisacariu a câștigat „Românii au talent” 2023! Cu ce premiu a plecat acasă băiețelul de 7 ani

Data publicării:
Rareș Prisăcariu, captură video Facebook
Descriere foto: Rareș Prisăcariu, captură video Facebook

Competiția „Românii au talent” și-a ales pe data de 12 mai marele câștigător. 

După multe ediții de preselecție și multă așteptare, „Românii au talent” și-a ales în sfârșit câștigătorul. Pe data de 12 mai 2023 a avut loc marea finală, când publicul a decis cine pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Așadar, din cei 11 concurenți care au avut șansa să ajungă în această etapă, Rareș Prisacariu a reușit să se facă cel mai îndrăgit printre români și să câștige titlul cel mare de anul acesta. Pe locul doi s-a clasat Olya și Valera, iar pe a treia poziție a fost Oleg Spînu.

„Mai multă medicină, dar mai puțină sănătate.

Am cucerit spațiul cosmic, dar nu și pe cel interior

Am făcut lucruri mai mari, dar nu și mai bune

Am curățat aerul, dar am poluat solul

Dumnezeu mi-a luat mâna și am stat tăcuți un timp, apoi am întrebat

Ca părinte, care ar fi lecțiile de viață pe care ai vrea să le înțeleagă copiii tăi?

Să înțeleagă că durează câteva secunde să deschidă răni, că un om bogat nu este cel care are cel mai mult, ci cel care are nevoie de cel mai puțin

Doamne, ce ai vrea ca oamenii să știe?

Să știe faptul că sunt aici, pentru totdeauna', a recitat Rareș Prisacariu, în finala Românii au Talent, potrivit viva.

Citește și: „Despărțirea este grea”. Cine e femeia după care a suferit Cătălin Măruță și cum l-a ajutat să o cunoască pe Andra

Care au fost reacțiile juraților

Jurații au fost total uimiți de prestația micuțului, care le-a lăsat fără cuvinte pe cele patru vedete.

„Ai răscolit în noi, în mine niște sentimente și niște gânduri pe care nu mă gândeam că le dețin. E impresionat ce am putut să văd. Și Dumnezeu te iubește și noi te iubim!”, spunea Andra, potrivit click!.

„Eu cred că acest moment este dincolo de ceea ce a spus el. Are o altă putere, prin vocea lui Rareș. Aici e vorba despre o forță cu totul aparte pe care fiecare din sală a simțit-o. Sper să se fi simțit la fel și acasă pentru că tu ești, fără îndoială, o apariție”, a spus și Andi Moisescu.

„Rareș, am aproape 46 de ani și de vreo 2 ani mă gândesc foarte mult... Ceea ce ai vorbit tu pe scenă astăzi. Eu am ajuns să mă gândesc la ce spui tu, la 7 ani. Aș vrea să vorbesc despre lucrurile astea, dar mi-e teamă să le înfrunt public. Ce ai făcut tu astăzi a fost să vorbești și în numele meu, de acolo de pe scenă. De-aia am venit eu la Românii au talent, să te văd pe tine.”, a completat Dragoș Bucur.

 „De fiecare dată când vii aici, am impresia că ai o forță teribilă din alte lumi. Nu știu cum simt oamenii acasă sau ce au simțit oamenii din sală, dar pe mine mă descompui în părți mici și simt că mă desprind de corp și văd toate lucrurile. Ai un fel de transmisie aparte. Nu doar țara are nevoie, ci cred că lumea are nevoie de oameni ca tine. Televiziunea oferă un lucru: nemurirea. Vei rămâne în memoria tuturor, cu toate aparițiile la Românii au talent. Eu cred că tu vei face viitorul să-și amintească cu mare plăcere de trecut. Bravo, felicitări!”, spune Bobonete.

VEZI și: Mihai Trăistariu dă de pământ cu juriul TVR: „Nu cred în jurii, sunt corupte” / EXCLUSIV

Cine e Rareș Prisacariu

Băiețelul care a uimit toată România datorită felului în care recită versuri are doar 7 ani și vine din Botoșani. Este pasionat de literatură, iar până în ziua de astăzi a reușit să citească o cifră impresionantă de cărți.

„Mă numesc Rareș Prisacariu, am împlinit 7 ani și vin din leagănul culturii, de la Botoșani. Și vă invit pe toți cu mare drag la Botoșani, pe meleagurile sfinte ale lui Mihai Eminescu, la Ipotești. Până acum cred că am citit vreo 200 de cărți”, spunea el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel