Randi, confesiuni neașteptate: „Nu am iubit niciodată. Văd căsătoria ca și religia, două lucruri inutile”. De ce nu crede artistul în căsătorie

Data publicării:
Captură video: YouTube/Ilinca Vandici
Descriere foto: Captură video: YouTube/Ilinca Vandici

Randi a fost invitat în podcastul Ilincăi Vandici, unde a făcut mărturisiri neașteptate. Artistul a dezvăluit că nu a iubit niciodată și că nu crede în căsătorie. 

Randi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Cu toate că se bucură de un succes remarcabil în industria muzicală, artistul nu poate spune același lucru și despre viața sentimentală. Invitat în cadrul podcastului Ilincăi Vandici, artistul a mărturisit că, deși are 40 de ani, nu a iubit niciodată în adevăratul sens al cuvântului și îl amuză oamenii care afirmă acest lucru, iar după o scurtă perioadă se despart.

„Nu am iubit niciodată și am puterea să zic asta pentru că am înțeles că iubirea și fericirea sunt sentimente absolute. Nu pleacă niciodată. Mă fac să râd oamenii care spun «am iubit-o», dar ei după trei luni s-au și despărțit. Ce ai iubit? Că nici măcar nu ai cunoscut-o? Ce puteai să iubești? O proiecție, felul în care o vedeai tu, cum ai fi vrut tu să fie. Dacă v-ați despărțit unde e iubirea? S-a evaporat? Din punctul meu de vedere, iubirea poate să țină o eternitate. Îi iubești și pe oamenii care au murit, nu prea ține de viață. Deci iubirea adevărată merge mai departe”, a mărturisit Randi în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Nicu Covaci, operat de urgență pe creier. În ce stare se află liderul trupei Phoenix

„Trebuie să te iubești pe tine, trebuie să iubești viața”

Întrebat dacă nu a reușit nicio femeie să îl facă să iubească cu adevărat, artistul a declarat că: „Nu e vorba de ele, era vorba de mine. Știi vorba aia, nu e vina ta, e a mea? Trebuie să fii pregătit și destul de matur să iubești pe cineva. În adolescentă nu e iubire, e dragoste. De aceea există cartea care se numește «Dragostea durează trei ani», că după trei ani se duce atracția sexuală, se duce euforia, oamenii încep să-și vadă defectele și au plecat, nu mai luptă. Și atunci... a fost iubire? Nu prea a fost.

Nu e greu să trăiesc așa, e extraordinar, uită-te la mine. În primul rând, trebuie să te iubești pe tine, trebuie să iubești viața. Viața nu se rezumă la «hai să iubim pe cineva», hai să iubim pe toată lumea, nu e mai frumos așa? Nu e mai frumos așa”, a spus Randi.

Te-ar putea interesa și: Prima reacție a Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Ce a transmis suveranul britanic

Ce crede artistul despre căsătorie

Randi consideră că un act nu schimbă cu nimic o relație, motiv pentru care, pentru el, căsătoria este inutilă. Aceeași părere o are și despre religie. „Eu nu cred în acte. Ai nevoie de acte ca să spui că tu o iubești pe ea și ea pe tine, apoi puteți să fiți împreună în aceeași casă și să faceți copii. Văd căsătoria ca și religia, două lucruri inutile. (...) Poți să crezi în bărboși care stau în Raiuri, de culoare albă, cu toate rudele tale acolo, într-un party pur și nevinovat care durează o eternitate, pentru că 80 sau 90 de ani nu sunt de ajuns aici, pe Pământ. Nu știu cine este Dumnezeu ăsta, dacă îmi spui cine e, cum arată, unde e, eu pot să îți răspund. Dar cine e?”, a mai declarat Randi în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: „Secretul” oamenilor care au stat 20 de ani la închisoare și apoi au trăit până la 90 de ani. Părintele Pimen: „Metoda” s-a probat pe aceștia. E despre mâncare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel