Ramona Olaru nu a avut televizor și cadă până la 14 ani: „Ne spălam la lighean. Eu când am ajuns prima dată într-o baie nu știam ce e asta”

Data publicării:

Ramona Olaru a făcut mai multe confesiuni neștiute din perioada copilăriei sale.

Ramona Olaru a fost întotdeauna extrem de transparentă și de sinceră cu publicul său și a vorbit despre viața pe care a dus-o în copilărie, ce a fost una lipsită de posibilități financiare. Vedeta a fost nevoită să muncească de la o vârstă fragedă pentru a-și ajuta părinții, însă, în același timp, trebuia să-și termine și școala și să se concentreze pe lucrurile intelectuale. Ce nu știu mulți oameni este că blondina a văzut pentru prima dată un televizor la vârsta de 14 ani, când i-a descoperit și pe Răzvan și Dani, alături de care lucrează în prezent. 

„Eu n-am avut televizor până la 14 ani și când am avut pentru prima dată antenă, i-am văzut pe Răzvan și Dani, erau la Național și am rămas fascinată, eram „wow, cât de tare”, mi se părea că trebuie să eu să intru în televizor. Îmi imaginam că într-o seară o să găsesc o gaură în televizor să intru lână ei, ai grijă ce-ți dorești, pentru că am ajuns acolo.”, a declarat Ramona Olaru, în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Te-ar putea interesa și: Raluca Pastramă, surprinsă alături de iubitul Ramonei Olaru. Cum se „apără” fosta soție a lui Pepe

Greutățile prin care a trecut în copilărie

Munca grea la care a fost supusă în copilărie a determinat-o pe aceasta să fie extrem de ambițioasă și să-și dorească să ajungă departe, lucru care s-a și întâmplat. Astfel, Ramona Olaru spune că nu-și mai dorește niciodată să trăiască în acel loc, făcându-și de mică această promisiune.

„Nu mă mai întorc acolo, când am plecat am zis că fac tot posibilul să nu mă mai întorc acolo, greu e puțin spus. Acum mi se pare că pentru un copil de vârsta pe care eu o aveam atunci era foarte greu să mergi la câmp, la sapă, dar atunci mi se păreau normale, așa era viața noastră, așa era normal. Făceam și școală, la vaci, la cules de porumb, la sapă. Toți munceau la ferma de vaci, pe diferite poziții. Mergeam și pe acolo, la muls la vaci, la capre, oi, aveam și acasă capre și oi. Îmi amintesc că iarna era foarte frig afară și aduceam iezii în casă, la sobă, să le dăm mâncare cu biberonul.”, a continuat aceasta.

Citește și: Ramona Olaru, la un pas să se căsătorească din interes cu un milionar. De ce l-a refuzat: „Avea un suflet bun. Mi-a zis că îmi oferă tot” / Video

„Nu aveam cadă, ne spălam la lighean”

Dacă pentru multe persoane, cada pare a fi un lucru obișnuit, blondina spune că la vremea aceea pentru familia sa a fost un lux, întrucât până la 14 ani s-a spălat doar la lighean. 

„Nu aveam cadă, ne spălam la lighean, în albie. Încălzeam apă pe foc, în oală, și puneam în lighean. Eu când am ajuns prima dată într-o baie nu știam ce e asta. Serios, aveam 14 ani, când am ajuns la liceu prima dată și am văzut baie. Era liceul la 30 de kilometri și stăteam în gazdă acolo. Nu știu multe lucruri oamenii despre mine, dar nu mă plâng.”, a mai spus Ramona Olaru.

Citește și: Ramona Olaru, sfătuită de iubitul misterior să-și dea demisia de la Neatza: „Haide, când te muți cu mine?”. Care a fost reacția vedetei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel