Ramona Olaru, sfătuită de iubitul misterior să-și dea demisia de la Neatza: „Haide, când te muți cu mine?”. Care a fost reacția vedetei

Data publicării:

Ramona Olaru a dezvăluit cum merge relația de iubire pe care o trăiește în prezent.

Ramona Olaru se află într-o perioadă destul de echilibrată a vieții sale, în care vedeta încearcă să se prioritizeze cât mai mult și să-și vadă de propria fericire. Chiar dacă recent a fost plecată într-o vacanță de vis în America singură, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani mărturisește că este implicată într-o relație, în prezent. Cu toate acestea, nu și-a dorit să meargă alături de partenerul său, întrucât își dorește libertate și nu vrea să-și petreacă extrem de mult timp alături de partea masculină, pentru a nu mai repeta greșelile din trecut.

„La noi e o situație mai altfel, momentan. Pentru că eu nu prea mai vreau să stau mult cu un bărbat în acest moment. Adică vreau, dar dup-aia nu mai vreau și tot așa.

Ba da, ne vedem, dar nu așa des și nu locuim împreună. Vreau să mă simt liberă în această perioadă din viața mea. Dacă îmi găsesc pe altcineva și este viitorul meu soț și tatăl copiilor, eu mă duc. Și el nu e rănit, că dacă era rănit se muta aici de tot. Asta este situația, că noi suntem foarte mișto, extraordinar de mișto. Dar nu e ok acest du-te-vino.”, a declarat Ramona Olaru, potrivit cancan.

VEZI și: Ramona Olaru a dat o căruță de bani pe noul apartament. Vedeta și-a mărit familia: „Camera copilului va trebui să fie la el”

Iubitul a sfătuit-o să-și dea demisia

Mai mult, iubitul misterios al blondinei nu trăiește în România, motiv pentru care acesta a întrebat-o la un moment dat pe vedetă când urmează să-și dea demisia din cadrul celebrului matinal de pe Antena 1, pentru a se muta la el. Vestea a venit ca un fulger pentru Ramona, întrucât independența este cuvântul care își dorește să o caracterizeze.

„Nu, și la mine se mai aprinde câte un beculeț la red flag și a fost o chestie, la un moment dat, a zis „haide, când îți dai demisia să te muți?”. Și am zis „alo, tu ori mă susții să cresc în ceea ce fac, ori mă pui să renunț la munca mea, dup-aia să îmi dai șut când te-oi plictisi?”, a continuat vedeta.

Citește și: Ramona Olaru este îndrăgostită. Cine este noul ei iubit: „Până nu am inelul pe deget sau data nunții stabilită...”

A avut posibilitatea să se căsătorească din interes

Mai mult, chiar dacă nu este cea mai norocoasă pe plan sentimental, Ramona Olaru mărturisește că a primit în trecut și propunerea de a se căsători cu un milionar. Chiar dacă era  o oportunitate ca aceasta să-și clădească o viață în puf, ea povestește cum nu a putut să-i acorde o șansă reală acelui bărbat.

„Nu m-am căsătorit și nici nu o să mă căsătoresc pentru bani. Nu pot. Eu trebuie să am o conexiune extraordinară cu omul ăla ca să conviețuiesc cu el, să trăiesc cu el, să ne ținem de mână. Eu nu pot să mă pup cu oricine, nici să mă pup, dar alte lucruri? Mie trebuie să îmi placă de omul ăla, să mă leg energetic de el, să îmi fie drag de el. Nu pot să mă căsătoresc pentru bani, pur și simplu. Am vrut, dar nu pot.

Am vrut acum câțiva ani. Am zis „Dacă ăsta este? Trebuie să-mi iau pe cineva cu bani, să nu mă mai zbat atât să muncesc ca fraiera toată viața”. Omul nu era prea aranjat sau prea frumos. Am avut o discuţie cu el, mi-a zis că îmi oferă tot, doar să fim împreună, să ne căsătorim. Nu arăta tocmai bine, dar nu asta contează. Avea un suflet bun. Şi am stat şi m-am uitat la el de sus până jos. Omul era milionar și am zis „Bă, nu. Iartă-mă, te rog. Ies cu un băiat și nu pot”. De unde, eu eram singură de mult. I-am mai spus că după ce o să închei cu el, eu sunt de acord”, a spus Ramona Olaru, în cadrul podcastului realizat de Jorge.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel