Ramona Olaru, la un pas să se căsătorească din interes cu un milionar. De ce l-a refuzat: „Avea un suflet bun. Mi-a zis că îmi oferă tot” / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL
Descriere foto: Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL

Ramona Olaru a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Jorge, unde a mărturisit că în urmă cu câțiva ani a fost la un pas să se căsătorească cu un milionar, dar l-a refuzat.

Ramona Olaru a făcut dezvăluiri despre trecutul ei amoros. În urmă cu câțiva ani, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost la un pas să se căsătorească cu un milionar, dar a refuzat propunerea acestuia.

„Am avut o discuţie cu el, mi-a zis că îmi oferă tot, doar să fim împreună, să ne căsătorim”

Invitată în cadrul podcastului realizat de Jorge, Ramona Olaru a mărturisit că pentru a scăpa de grijile financiare și de a nu mai munci s-a gândit dacă să accepte propunerea unui milionar de a avea o relație cu el. Cu toate acestea, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu a fost deloc atrasă de el și nu și-a dorit să formeze un cuplu cu acesta. Mai mult, i-a spus că deja are o relație cu altcineva.

„Nu m-am căsătorit și nici nu o să mă căsătoresc pentru bani. Nu pot. Eu trebuie să am o conexiune extraordinară cu omul ăla ca să conviețuiesc cu el, să trăiesc cu el, să ne ținem de mână. Eu nu pot să mă pup cu oricine, nici să mă pup, dar alte lucruri? Mie trebuie să îmi placă de omul ăla, să mă leg energetic de el, să îmi fie drag de el. Nu pot să mă căsătoresc pentru bani, pur și simplu. Am vrut, dar nu pot.

Am vrut acum câțiva ani. Am zis «Dacă ăsta este? Trebuie să-mi iau pe cineva cu bani, să nu mă mai zbat atât să muncesc ca fraiera toată viața». Omul nu era prea aranjat sau prea frumos. Am avut o discuţie cu el, mi-a zis că îmi oferă tot, doar să fim împreună, să ne căsătorim. Nu arăta tocmai bine, dar nu asta contează. Avea un suflet bun. Şi am stat şi m-am uitat la el de sus până jos. Omul era milionar și am zis «Bă, nu. Iartă-mă, te rog. Ies un băiat și nu pot». De unde, eu eram singură de mult. I-am mai spus că după ce o să închei cu el, eu sunt de acord”, a spus Ramona Olaru, în cadrul podcastului realizat de Jorge.

„Am fost și înșelată, dar cred că m-a ajutat treaba asta”

În cadrul podcastului, Ramona Olaru a vorbit și despre un moment mai puțin plăcut din viața ei. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit că a fost înșelată de bărbatul cu care forma o relație. După ce l-a prins în pat cu o altă femeie, vedeta de la Antena 1 a avut un șoc, însă, chiar dacă atunci a suferit mult, a învățat o lecție importantă.

„Eu sunt un om extraordinar, numai bună de pus la rană, dar dacă m-ai supărat s-a terminat. Dacă m-ai supărat, s-a închis de tot relația dintre noi. Nu mă întorc să fac rău sau să mă răzbun, niciodată.

Am fost și înșelată, dar cred că m-a ajutat treaba asta, când am aflat exact. Noi, femeile, mai spunem că suntem înșelate, dar când îi vezi pe amândoi în fața ta, fără haine pe ei.... Dar prefer să nu vorbesc despre subiectele acestea, au trecut, s-au dus, dar, ca idee, a existat aşa ceva în viaţa mea. Cred că m-a ajutat mult să văd asta cu ochii mei o astfel de imagine. Pe moment am rămas mută. Nu am ştiut cum să reacţionez şi am plecat. Apoi, am stat şi m-am gândit ce trebuia să fac într-o astfel de situaţie: să mă întorc, să iert… Dar nu, cum să mă împac? De ce? Am rezolvat traumele care erau de rezolvat. Nu îmi trebuie aşa ceva în viaţa mea, niciodată, de ce aş sta cu un asemenea om? De ce aș împărți un om cu cineva? De ce? Dacă vrei să stai cu mine, e ok, dacă nu mai vrei cu mine, că nu-ți mai place, că nu mă mai iubești, spune-mi frumos. A fost dur, fix ca în telenovele a fost. Sunt multe lucruri pe care oamenii nu le ştiu din viaţa mea”, a mărturisit Ramona Olaru, în cadrul podcastului realizat de Jorge.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel