Ramona Olaru, apariție incendiară în plină iarnă. A scăpat de orice inhibiție și s-a fotografiat dezbrăcată / FOTO

Data publicării:
Sursa foto: Ramona Olaru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ramona Olaru, Instagram

Ramona Olaru și-a surprins fanii cu o ipostază extrem de provocatoare.

Ramona Olaru a făcut furori pe rețelele de socializare, unde le-a încins tuturor imaginația cu o fotografie extrem de provocatoare. Vedeta este cunoscută pentru formele extrem de sexi, dar și pentru ipostazele incendiare în care se afișează mereu în mediul online, însă, de data aceasta, Ramona Olaru a depășit imaginația tuturor. Fosta parteneră a lui Cătălin Cazacu s-a afișat direct în zăpadă, însă nu echipată conform temperaturilor din termometre. Aceasta a ales să poarte doar lenjerie intimă, cu un palton din blană și niște ghete. Fanii au reacționat în număr cât mai mare, fiind vizibil uimiți de această latură a Ramonei Olaru.

„Nu știam cu ce să asortez aceste cizme și am găsit compleul ăsta roșu, care sigur merge cu negru!”, a scris Ramona Olaru pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Ramona Olaru a răbufnit în trafic. Ce a enervat-o la culme pe asistenta TV: „E ceva rău”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

Cum se menține artista în formă artista

Pe vremea când Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se afișau frecvent împreună în public, asistenta TV spunea că sportivul încearcă să o convingă în fiecare zi să meargă și ea la sală, împreună cu el, însă aceasta găsește mereu fel de fel de pretexte. Blondina spune, deci, că nu efortul fizic este rezultatul siluetei sale. 

„Ba da, (n.r. Cătălin Cazacu încearcă să o convingă să facă sport) în fiecare săptămână. Și în fiecare săptămână îi zic: „Da, de luni vin cu tine la sală!”. Și luni mă sună și zice: „Hai, ce facem, mergem la sală?”. „Nu, am treabă, am ceva de filmat!”. Și uite așa nu ajung niciodată.” Nu mă duc pe furiș (n.r. acasă), eu chiar mai am chestii de făcut, o ședință foto, o filmare. Poate nu durează chiar așa de mult, o jumătate de oră, o oră, dar eu îi spun ori că durează mai mult, ori că sunt foarte obosită după ce am filmat încă ceva și trebuie să mă duc să mai dorm o oră, două. Și mă lasă, știe că sunt obosită, mă trezesc la 5 jumătate.”, a adăugat asistenta TV, pentru ego.ro.

Citește și: Ramona Olaru, ipostază de infarct. Iubita lui Cătălin Cazacu a renunțat complet la inhibiții / FOTO

„Am spus mereu că nu țin diete”

Când vine vorba despre diete, Ramona Olaru spunea faptul că niciodată nu a urmat un astfel de stil de viață. Aceasta mărturisește că își permite să mănânce orice, însă nu exagerează cu cantitățile. 

„Nu am secrete. Asta e problema cea mai mare, că nu am secrete. Am spus mereu că nu țin diete, eu nu țin cont de ce mănânc, nu fac sport. Ar cam trebui să fac, că mă simt cam obosită. Cred că secretul e că mănânc orice, dar mănânc puțin”, a continuat ea.

Te-ar putea interesa și: Ramona Olaru nu poartă lenjerie intimă în plublic. Iubita lui Cătălin Cazacu, dezvăluiri savuroase

Ce ar fi făcut Ramona Olaru, dacă nu era televiziunea

Dacă nu era televiziunea, Ramona Olaru spune că poate ar fi rămas, la țară, în locul de unde provine, unde s-ar fi ocupat, în continuare, cu treburile gospodărești, ca și în copilărie. 

“Cine știe, poate mă măritam cu vreun cioban la mine acolo, să am oi sau ceva. Dacă sunt de la fermă…niciodată nu știi. Oricum, mereu am zis că plec de acolo, nu mă mai întorc să stau, să locuiesc acolo. Dar, poate dacă nu prindeam trenul la momentul respectiv, oricând puteam să devin soția unui cioban de la stână sau să lucrez la ferma de vaci, unde și ai mei au lucrat. De acolo suntem. Nu am o problemă cu asta, am muncit foarte mult în domeniu. Am fost la sapă, la cules de porumb. Nu pot să mă mai gândesc acum că aș fi putut să fiu acolo. Dar pot să mă adaptez la orice. Mă pot adapta la orice muncă.”, a declarat Ramona Olaru, potrivit ego.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel