Ramona Olaru a răbufnit în trafic. Ce a enervat-o la culme pe asistenta TV: „E ceva rău”

Data publicării:
Sursa foto: Ramona Olaru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ramona Olaru, instagram

Ramona Olaru a dezvăluit cu ce situație s-a confruntat în trafic. Vedeta a răbufnit. 

Ramona Olaru a avut parte de o situație neplăcută în trafic. Asistenta TV s-a enervat din cauza traficului infernal din București. Blondina le-a spus fanilor, pe rețelele de socializare, că nu va mai ieși din casă. 

Ramona Olaru a răbufnit în trafic

''E ceva încredibil cum a luat-o razna traficul ăsta toată luna. În două ore maxim îmi termin treburile pe afară și până mâine nu mai ies din casă. Nu știu dacă mă înțelegeți și mă opresc să cumpăr câteva chestii ca să le am în casă. Și dacă comand o mâncare vine în două ore, deși până acum venea în 15 minute. E ceva rău, mă duc acasă, stau la filme de Crăciun. '', a mărturisit Ramona Olaru pe rețelele de socializare.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus ADIO, din nou

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au fosrmat un cuplu de mult timp, frumoasa asistentă TV fiind cerută și în căsătorie de alesul inimii sale. Chiar dacă le arată mereu oamenilor în mediul online, prin diferite fotografii, cât de mult se iubesc, cei doi au recunoscut faptul că, în aceeași măsură, au loc și diferite certuri care le umbresc uneori fericirea. Cu toate că sportivul spunea că nu este vorba despre nimic grav, se pare că cei doi au pus punct relației.

Ramona Olaru a fost cea care a anunțat că ea și Cătălin Cazacu nu își mai vorbesc de două săptămâni. De asemenea, blondina a dat de înțeles că nu mai locuiește la fostul iubit. 

„Nu știu dacă ne-am certat, dar, de două săptămâni, nu ne mai vorbim! Nu m-a căutat deloc în acest timp! Nu o să fac, încă, un anunț în ceea ce-l privește. Văd lucrurile altfel acum că m-am maturizat! I-oi fi făcut eu zile fripte?! Nu tot timpul viața e roz, nu tot timpul se întâmplă ce-ți dorești. Unele lucruri nu ies cum vrei. Un an am fost împreună! Suntem oameni și ne mai certam!

Eu locuiam în casa lui. Nu îmi mutasem toate lucrurile la el! Am două pisici!”, a declarat Ramona, dezamăgită, la „Xtra Night Show”.

Cu toate astea, asistenta TV tot mai trage speranțe ca fostul iubit să-și revină și să îndrepte situația, pe ultima sută de metri.

„Dacă se rezolvă niște lucruri, îi dăm înainte! Acum, sunt în momentul de acceptare. I-oi fi făcut eu zile fripte, cum s-a spus?!

Atâta zic acum că s-au întâmplat niște lucruri! Eu mă pregătesc să plec în vacanță cu prietenii! După aceea, vedem ce se mai întâmplă!”, a adăugat Ramona.

Ramona Olaru a apelat la psihoterapeut

Chiar dacă pe micile ecrane, vedeta afișează întotdeauna un zâmbet molipsitor, în realitate, viața ei nu este roz mereu. Ramona Olaru le-a dezvăluit astfel fanilor faptul că merge frecvent la psihoterapeut, îndeamnăndu-i pe toți cei care trec prin momente de cumpănă să facă asta.

„Neștiind unde te situezi în anumite momente din viață și cum să le manageriezi sau cum să le tratezi, să nu mai sară țandăra, să nu mai iei totul chiar așa de personal, este mai mult decât benefic faptul de a merge la psihoterapeut. Spun și susțin acest lucru pentru o lume mai bună și pentru o comunicare mai bună tu cu tine și apoi tu cu ceilalți. Mesajul ăsta este pentru voi, dar și pentru mine. De când am ajuns din vacanță nu am ajuns la doamna psiho și de săptămâna viitoare ar trebui să mă reapuc. Știu, nu mă vedeți așa serioasă, dar până la urmă am și eu o vârstă și ar trebui să iau lucrurile mai în serios. Să știți că nici eu nu sunt perfectă și nu toată viața mea e roz”, a declarat matinala de la „Neatza cu Răzvan și Dani” în cadrul unui InstaStory.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel