Ramona Olaru nu poartă lenjerie intimă în plublic. Iubita lui Cătălin Cazacu, dezvăluiri savuroase

Data actualizării: | Data publicării:

Ramona Olaru a făcut mai multe dezvăluiri personale, în cadrul unui eveniment de lansare al unui brand cunoscut de lenjerie intimă.

Ramona Olaru nu mai are nevoie de nicio prezentare, întrucât toată lumea o cunoaște deja de pe micile ecrane, unde apare de luni până vineri, în cadrul matinalului „Neața cu Răzvan și Dani”. Prezentă recent la deschidere unui magazin de lenjerie intimă foarte cunoscut, vedeta de la Antena 1 a făcut mai multe dezvăluiri savuroase. 

„Cătălin nu avea ce să caute aici, m-am gândit că e doar de fete. Am luat-o pe Diana Munteanu, colega mea de la “Neatza de weekend” și am zis să venim ca fetele să vedem ce se mai poartă în materie de lenjerie intimă sexy. El nu trebuie să o vadă, o văd eu, o iau și îi fac surpriză. Îmi fac provizii de lenjerie intimă, sunt fan acest brand”, a povestit ea pentru Playtech.ro.

 

Ramona Olaru nu poartă lenjerie intimă

Mai mult, surpriza a venit când asistenta TV a dezvăluit faptul că a venit la un eveniment în care mai sunt prezente sute de persoane, fără să poarte lenjerie intimă. Motivul ar fi din cauza faptului că a uitat, precizează ea. 

„Am intenționat să vin îmbrăcată într-o pijama de la brandul acesta, dar m-am gândit că era prea colorată și totuși este seară. Am foarte multe, am din toate colecțiile cel puțin o pereche de lenjerie intimă sau o costumație sau o pijama. Nu țin cont de culoare neapărat, dar, ca orice fată, prefer negru sau roșu, e mai sexy și mai de seară. Până în 30 -40 de modele.

Să fiu sinceră până la capăt nici nu am pe mine acum. (n.r lenjerie intimă). Crezi că glumesc? Dar nu am! Dar nu pentru că nu am vrut, am uitat, pentru că m-am schimbat și reschimbat cu niște ținute în seara asta, eram nesigură și am rămas cu ce am pe mine. Am zis că asta e ok! Am uitat și am plecat. Feel free! Zboară puiule, zboară!”, a povestit amuzată asistenta TV, pentru sursa citată.

VEZI și: Ramona Olaru, fără fitre și machiaj. Cum arată iubita lui Cătălin Cazacu: „Asta sunt eu cu adevărat” / FOTO

 

 

„Eu nu-mi cumpăr pe banii lui nimic”

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mult timp, cei doi logodindu-se recent într-un cadru de poveste. Chiar dacă s-au mutat împreună și împart totul ca o familie normală, vedeta spune că nu face niciodată cumpărături din banii iubitului ei.

,Surprize de genul acesta nu, doar dacă îi spun eu, Cătălin nu face nicio surpriză sau nu cumpără niciun cadou, nu că nu știe, cred că e puțin împrăștiat și mai bine preferă să îi zic exact ce și cum vreau, să ia lucrul respectiv, să știe sigur că-mi place.

Eu nu-mi cumpăr pe banii lui nimic, sunt fraieră, știu. Îmi place să muncesc, să fiu independentă, nu-mi place să zic: dă-mi bani să-mi iau ceva. Niciodată”, a precizat colega lui Răzvan și Dani.

Acest lucru se întâmplă în contextul în care banii sportivului sunt ținuți la comun, mai dezvăluie Ramona Olaru.

„Nu avem banii la comun, nu pe ai mei, pe ai lui da! Pe ai lui îi avem, dar nu-i folosim la comun, poate doar să cumpărăm mâncare sau chestii pentru pisici sau pentru curățenie.”, a mai precizat Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, nuntă în secret? Declarațiile asistentei: „Așa am ajuns să ne și căsătorim!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel