Raluka a dezvăluit care este cea mai mare teamă a ei. Vedeta suferă de acluofobie: „Aș putea face infarct”

Data publicării:
Raluka, foto Instagram
Descriere foto: Raluka, foto Instagram

Raluka suferă de acluofobie. Dezvăluirile făcute de artistă despre cele mai mari frice ale sale. 

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Se bucură de un succes imens pe plan muzical, dar în același timp s-a făcut remarcată și în lumea televiziunii. Aceasta a participat în emisiunea Asia Express, unde a ieșit învingătoare alături de buna ei prietenă, Ana Baniciu. 


Raluka a cucerit inimile oamenilor și în emisiunea SuperStar România, unde a fost jurat alături de Smiley, Marius Moga și Carlas Dreams. 


Raluka a dezvăluit că suferă de acluofobie, mai exact frica de întuneric. Aceasta nu poate sta într-o încăpere cu luminile stinse. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Raluka a vorbit despre fricile ei și cum încearcă să le învingă. 


„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze.


Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a dezvăluit Raluka pe Youtube.


Raluka a dezvăluit că în relațiile ei amoroase a înșelat și nu știe dacă pe viitor ar putea fi o parteneră fidelă. 

 

Carmen Tănase nu își vede fiul căsătorit. Motivul pentru care nu ar fi de acord ca Tudor să ajungă în fața altarului sau să aibă copii


Raluka spune că bărbatul care îi va cuceri inima trebuie să fie un om bun, iar cea mai mare problemă pentru relațiile amoroase, este că femeile au devenit puternice și independente, iar bărbații, opusul. 


„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea.


Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers.


Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog”, a mai spus artista. 

 

Amalia Năstase s-a îngrășat 15 kilograme în doar 8 luni de zile. Ce dietă ține vedeta: „Nu-mi place să fiu grasă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel