Carmen Tănase nu își vede fiul căsătorit. Motivul pentru care nu ar fi de acord ca Tudor să ajungă în fața altarului sau să aibă copii

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Tănase, captura foto YouTube
Descriere foto: Carmen Tănase, captura foto YouTube

Carmen Tănase și fiul ei au o relație specială. Dar ce spune actrița despre viața personală a lui Tudor și de ce nu s-ar vedea bunică. 

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor, aceasta nu se sfiește să vorbească cu mare drag și mândrie despre Tudor, fiul ei.


Carmen Tănase a fost căsătorită cu criticul de teatru Victor Parhon, iar cei doi au împreună un fiu pe nume Tudor. Tânărul în vârstă de 32 de ani a fost plecat o bună parte din viață în Olanda, dar chiar și așa a păstrat o relație foarte frumoasă cu marea actriță. 


Chiar dacă în trecut, Carmen Tănase afirma că își dorește foarte mult să devină bunică, în ultima perioadă, aceasta și-a schimbat părerea și spune că pentru fiul ei nu ar fi momentul potrivit pentru a ajunge în fața altarului sau pentru a deveni părinte. Aceasta a fost întrebată dacă își dorește o noră sau un nepot, iar răspunsul a uimit pe toată lumea. 


”Nu este cazul. Nu acum”, a declarat actrița pentru impact.ro


Carmen Tănase a vorbit despre relația cu fiul ei, dar și despre pasiunea acestuia pentru lectură. Actrița este foarte mândră de Tudor și are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. 


''Fiul meu are o viziune diferită dintotdeauna. Când era mic avea o preocupare. Citea tot. Avem în casă niște mii de volume. Nu l-a învățat nimeni. Nu am niciun merit în treaba asta. A trecut prin toate etapele posibile. Vorba lui: mediul online nu mai este nicio surpriză pentru el. Sunt deja mâncate. Pe mine mă ceartă că mă uit la televizor. Este mai informat decât majoritatea celor care apar la televizor'', a declarat actrița, potrivit viva.ro.

 

Carmen Tănase a devenit virală pe TikTok în doar câteva zile. Ce spune actrița despre cea mai populară aplicație de socializare

 

Carmen Tănase și-a făcut cont de TikTok și în doar câteva zile a devenit virală. Actrița a descoperit recent această aplicație atât de populară în rândul tinerilor și s-a gândit că ar fi o idee bună să își facă cont. Actrița a postat deja câteva videoclipuri și spune că încearcă să se acomodeze cu această platformă de socializare. 


Carmen Tănase a devenit rapid virală și a strâns o comunitatea mare de fani. Aceasta susține că vrea să creeze videoclipuri prin care să educe și să îi învețe pe tineri diverse lucruri. 


"Am pornit dintr-o joaca. M-am ambiționat și am zis ca pot și eu sa devin virală. Ce-i drept nici nu știu sa umblu foarte bine pe aplicația asta. Nu știu nimic despre TikTok. Am aruncat un ochi sa văd care e situația si e puțin stupid. Eu nu vreau sa ma scalamb pe TikTok, vreau sa fac ceva din care sa învățam.", a declarat, la Antena Stars, Carmen Tănase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel