Amalia Năstase s-a îngrășat 15 kilograme în doar 8 luni de zile. Ce dietă ține vedeta: „Nu-mi place să fiu grasă”

Data actualizării: | Data publicării:
Amalia Năstase, sursa foto Instagram
Descriere foto: Amalia Năstase, sursa foto Instagram

Amalia Năstase a dezvăluit că s-a îngrășat 15 kilograme în 7-8 luni de zile. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a luat în greutate. 

Amalia Năstase este pusă pe fapte mari în anul 2022 și vrea să slăbească. Aceasta a dezvăluit că ultimele luni au fost foarte grele pentru ea, iar asta i-a cauzat mult în ceea ce privește silueta. Vedeta s-a simțit foarte stresată, iar asta se vede acum în kilogramele pe care le-a acumulat. 


Chiar dacă știe să treacă peste greutăți cu zâmbetul pe buze, Amalia Năstase spune că perioadele stresante din viața ei și-au pus amprenta asupra siluetei. Vedeta s-a îngrășat 15 kilograme în ultimele 7-8 luni, dar vrea să slăbească și deja a luat măsuri în acest sens. 


„Cel mai mult îmi place să fiu slabă. Nu-mi place să fiu grasă. Nu știu ce vă zic vouă… dar eu nu mă simt bine în pielea mea când sunt grasă. Dar mă simt bine în pielea mea când fac ce trebuie să fac. O să și slăbesc”, a spus Amalia Năstase pe pagina ei de Facebook.

În urmă cu trei ani de zile, Amalia Năstase reușise să slăbească 30 de kilograme, iar acum jumătate din ce reușise să dea jos, s-au pus la loc. Vedeta spune că stresul a fost principalul motiv pentru care s-a îngrășat, dar vrea să aducă schimbări majore în viața ei în anul 2022. Amalia Năstase va ține dietă și deja a apelat la ajutorul specialiștilor. 

„În viață, fiecare decide ce priorități are și fiecare trece prin perioade mai bune sau mai rele de-a lungul timpului. Eu trec prin perioadele rele tot cu zâmbetul pe buze, glumind mai mult, pentru că dacă iei totul prea în serios, nu mai e nici un haz și greul trece și mai greu. Acestea fiind spuse, am râs eu și am glumit vreo 7-8 luni în care am fost foarte stresată și am pus vreo 15 kg înapoi din cele pierdute acum trei ani. Azi a venit timpul sa zic la revedere obiceiurilor proaste care imi faceau stresul mai acceptabil si sa ma intorc la ceea ce trebuia sa fi fost prioritatea mea, sa nu mai pun la loc kilogramele pentru care am muncit mult sa le dau jos.  Cumva faptul ca am reusit sa slabesc 30 de kg mi-a dat sentimentul ca pot si ma gandeam mereu ca oricum le pot da jos. Ceea ce voi si face”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel