Brigitte Pastramă îi plătește chirie fostului soț, Ilie Năstase: „Nu suntem cu banii la pământ”

Data publicării:
Brigitte Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Brigitte Pastramă, sursa foto Instagram

Brigitte și Ilie Năstase și-au spus adio în urmă cu trei ani. De ce îi plătește bruneta chirie fostului ei soț?

Brigitte și Ilie Năstase au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi și-au spus adio în urmă cu trei ani, iar la acea vreme divorțul a fost presărat cu multe acuzații și scandaluri. Chiar dacă puțini ar fi crezut că doi mai păstrează legătura, Brigitte a dezvăluit că îi plătește chirie fostului ei soț. 


Brigitte are un spațiu de evenimente pentru copii și spațiul este deținut de fostul ei soț. Aceasta îi plătește chirie și spune că în ciuda speculațiilor că ar avea probleme financiare, se descurcă chiar bine în ultima perioadă. 


Brigitte susține că a investit peste 100.000 de euro în afacerea ei și treburile merg încă bine deoarece își permite să îi plătească la timp chiria lui Ilie Năstase și salariile angajaților. 


„Nu suntem cu banii la pământ, cum s-a spus! Am cumpărat mai nou și câteva mii de animale electronice pentru locul de joacă, am luat decorul direct de la sursă. Am băgat vreo 100.000 de euro acum în afacere. Pot să-mi plătesc angajații, pot să-i plătesc lui Ilie la timp chiria. Acum am o echipă foarte bună și nu vreau să-i pierd.


Dar trebuie să recunosc că noi câștigăm în perioada asta mai mult din imobiliarele lui Florin, care merg foarte bine”, a spus Brigitte Pastramă, la „Xtra Night Show”. 


Brigitte și Florin Pastramă riscă să ajungă după gratii pentru vânzarea măștilor contrafăcute


Anul trecut, Brigitte și Florin Pastramă și-au deschis o afacere cu măști de protecție cu însemnele unor branduri renumite. Soții au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile și și-au recunoscut fapta, precizând că nu știau că  reprezintă o ilegalitate.


Profitul afacerii nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar acum cei doi soți trebuie să plătească o amendă care este de două ori mai mare decât banii câștigați.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel