Raluca Pastramă, adevăratul motiv pentru care a divorțat de Pepe: „Au fost ani întregi în care am încercat amândoi”

Data actualizării: | Data publicării:
Pepe și Raluca Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe și Raluca Pastramă, sursa foto Instagram

Raluca Pastramă a dezvăluit că problenele din căsnicia cu Pepe au început în urmă cu mai mulți ani și că au încercat tot posibilul să facă lucrurile să meargă între ei.

Raluca Pastramă și Pepe au format un cuplu de invidiat. Cei doi au fost căsătoriți timp de 8 ani și au împreună două fetițe minunate, pe Maria și pe Rosa. 


În toamna anului trecut, anunțau că divorțează la notar și că vor rămâne prieteni, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Între timp, lucrurile au luat o altă întorsătură iar Pepe și Raluca au ajuns la tribunal.

Raluca l-a acuzat pe cântăreț că a bătut-o. La rândul său, Pepe a lansat și el atacuri la fosta soție, acuzând-o de infidelitate. Lucrurile s-au calmat, însă, și cei doi au ajuns la gânduri mai pașnice. Pe 8 februarie au divorțat la notar și au rămas prieteni, de dragul celor două fetițe. 


După ce lucrurile s-au așezat între ei, Raluca Pastramă a găsit puterea de a vorbi despre adevăratul motiv pentru care au divorțat. 

 

„Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și stai să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (...) Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți. Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine”, a declarat Raluca Pastramă la Antena Stars.

Pepe, dezvăluiri INEDITE după divorțul de Raluca Pastramă: "Mai repede sunt un tătic sexy decât un burlac"

 

Mai mult, fosta soție a lui Pepe spune că i-a fost foarte greu să ia decizia de a divorța dar că este de părere că este cel mai bun lucru pentru amândoi.


„Nu mi-aș fi dorit niciodată să ajung la divorț. În familia noastră nu s-a pomenit așa ceva.(...) Lumea judecă indiferent ce-ar fi. Dacă e s-o luăm de la începtul relației noastre, de cum am apărut au venit de la o altă televiziune la mine la facultate. (...) Eu imediat am rămas gravidă cu Maria, nimeni nu a ținut cont că eu eram gravidă. Nu ai cum să judeci fără să știi. Nu e ușor să treci prin ce am trecut eu. Este foarte greu și sunt sigură că și pentru el a fost foarte greu. După 10 ani de relație și doi copii n-ai cum să crezi că un om iese curat și limpede ca apa”, a povestit fosta soție a lui Pape.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel