Pepe, dezvăluiri INEDITE după divorțul de Raluca Pastramă: "Mai repede sunt un tătic sexy decât un burlac"

Data publicării:
Pepe, sursa instagram
Descriere foto: Pepe, sursa instagram

Pepe a făcut primele dezvăluiri despre viața de burlac, la scurt timp după ce a divorțat de Raluca Pastramă.

De aproape trei luni de zile de când a divorțat de Raluca Pastramă, Pepe se bucură din nou de burlăcie. Artistul a făcut și primele declarații cu privirea la viața pe care o are după despărțirea de mama copiilor lui. Acesta a măturisit că este un bărbt asumat, care are în continuare grijă de fetele lui.

"Nu ştiu dacă burlac este termenul potrivit pentru mine. Din punctul meu de vedere, sunt un bărbat asumat, sunt un tătic cât se poate de grijuliu şi de normal, sunt un artist care are grijă de tot ceea ce face şi ce pregăteşte pentru viitor, pentru că am nevoie de continuitate şi respect. Am confirmat în 21 de ani de carieră şi vreau să o fac şi de aici încolo. Cred că mă consider un bărbat normal şi norocos că până acum am avut multe întâmplări frumoase în viaţa mea şi nu îmi place să mă gândesc la eşecuri. Mai repede sunt un tătic sexy decât un burlac." , a spus Pepe potrivit viva.ro.

Mai mult decât atât, Pepe a dezvluit și cum se descurcă acum, singur. Acesta a spus că nu are probleme cu singurătatea și că se descurcă foarte bine, iar faptul că a a trebuit să de descurce singur de la o vârstă foarte fragedă, l-a ajutat foarte mult.

"Întotdeauna m-am descurcat singur, pentru că eu m-am mutat de la părinţi de la vârsta de 15 ani. Am locuit singur, cu chirie, aşadar am învăţat să şi spăl, să şi calc, fac şi curățenie. În momentul de faţă, firesc, există cineva, o doamnă care are grijă de toate astea, şi a existat întotdeauna în ultimii 15-20 de ani cineva care s-a ocupat de gospodărie, pentru că nu am timp. În casa mea găseşti ce se găseşte într-o casă normală. Eu sunt cel care găteşte, am grijă să fie curăţenie şi ordine în fiecare zi; chiar dacă de două ori pe săptămână am pe cineva la curăţenie generală, în viața de zi cu zi sunt extrem de ordonat şi ştiu tot rostul casei, de la A la Z.", a mai spus artistul pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel