Raluca Bădulescu, DIETA strictă cu care a reușit să slăbească: „Am 50 de kilograme la 1,72 m înălțime”

Data publicării:
Raluca Bădulescu, sursa instagram
Descriere foto: Raluca Bădulescu, sursa instagram

Raluca Bădulescu a dezvăluit care este dieta care a ajutat-o să ajungă la 50 de kilograme. 

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a slăbit un număr considerabil de kilograme în urmă cu 8 ani. Vedeta și-a schimbat total silueta printr-o operație de micșorare a stomacului (gastric sleeve). A slăbit, treptat,  aproape 70 de kilograme.

Jurata de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D)  nu a renunțat însă la visul de a arăta ca un manechin, așa că a continuat să țină dietă, ajungând, astăzi, să cântărească cu alte 10 kilograme mai puțin. 

Raluca Bădulescu avea 130 de kilograme în urmă cu 8 ani 


Într-un interviu pentru Viva, Raluca Bădulescu a dezvăluit că în ultimul an a urmat un regim extrem de strict și că a ajuns să cântărească 50 de kilograme.

„Sunt acum mai slabă decât am fost vreodată, am ținut o dietă mai strictă în ultimul an și mă bucur că se văd rezultatele, pentru că, după o anumită vârstă, este mai greu să îți revii la această formă.(...) Am aproximativ 50 de kilograme la 1,72 m înălțime, și sunt fericită de acest lucru. Sunt într-o stare de sănătate foarte bună, am grijă să iau vitamine, să mănânc ceea ce trebuie, în măsura în care se poate să am un regim de viață sănătos și echilibrat. Mă simt foarte bine. Cei care mă cunosc și sunt zi de zi alături de mine știu că am grijă de mine și de sănătatea mea. Nimeni nu este îngrijorat pentru că mi s-ar putea întâmpla ceva. Forma aceasta fizică îmi dă și o energie fantastică. Mă simt extraordinar de bine în pielea mea și cred că acest lucru se și vede”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Viva.

Dieta care a ajutat-o să ajungă la 50 de kilograme


Vedeta spune că nu face sport și că se bazează pe alimentație atunci când vrea să slăbească. Cum nu poate renunța la anumite delicatese, ea preferă să mănânce mai puțin, ajungând să consume un total de 1000 de calorii pe zi. 

Citește continuarea pe Radio DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru, Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel