Raluca Bădulescu a ajuns la 47 de kilograme. Vedeta poartă XXS la haine: „Fostul soț m-a întrebat dacă vreau să ajung precum Celine Dion”

Data publicării:
Raluca Bădulescu, foto Instagram
Descriere foto: Raluca Bădulescu, foto Instagram

Raluca Bădulescu este de nerecunoscut, după ce a ajuns să cântărească 47 de kilograme. 

Raluca Bădulescu a slăbit un număr considerabil de kilograme în urmă cu 8 ani. Vedeta și-a schimbat total silueta printr-o operație de micșorare a stomacului (gastric sleeve). A slăbit, treptat,  aproape 70 de kilograme. Acum, Raluca Bădulescu cântărește 47 de kilograme și este foarte încântată de modul în care arată. Recent, blondina a dezvăluit cum a reacționat fostul soț, după ce a aflat la câte kilograme a ajuns.

„Bună, mă cheamă Raluca și am 47 de kilograme. M-am cântărit ieri (n.r. – joi) și am trimis poza unor prieteni și să vezi ce mi-a zis Pungă (n.r. – Vali Pungă, tatăl fiului ei), dacă vreau să ajung precum Celine Dion. I-am zis că da, cu vocea ei și cu averea ei. Problema este că la vârsta ei, Celine Dion este un băbău nasol. Eu nu am zis că sunt Miss Universe la față, dar mai degrabă o prefer pe Donatella Versace. Averea nu mă deranjează nici a uneia, nici a celeilalte, dar între Celine Dion și Donatella Versace, vreau Donatella. Dacă am de ales”, a povestit Raluca Bădulescu plină de admirație, potrivit ego.ro.

Raluca Bădulescu a vrut să își micșoreze bustul

Raluca Bădulescu a mărturisit că a vrut să apeleze la intervenția de micșorare a bustului, însă a fost infectată cu COVID-19, motiv pentru care a fost nevoită să amâne operație. 

„Să știi că voiam să-mi fac bustul mai mic, dar am avut Covid. Jur! Am făcut o variantă Delta, pentru că eu trebuia să fiu cu moț. Nu am vrut să fac un banal Omicron, trebuia să fac ceva mai dramatic, să vină cu Salvarea, să se deschidă porțile. Sincer acum. Am fost la «Matei Balș» și chiar vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au ocupat de mine pentru că, după 5 zile de tratament, vă jur, m-au trimis mai sănătoasă decât fusesem înainte să am Covid. Deci «rachetă nucleară» sunt tratamentele, ei sunt geniali, iar medicii sunt extraordinari”, a mai povestit Raluca Bădulescu pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Raluca Bădulescu: Dacă mai stăteam două zile acasă ajungeam la ATI

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel