Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Raluca Bădulescu: Dacă mai stăteam două zile acasă ajungeam la ATI

Data publicării:
Sursa foto: Raluca, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Raluca, Instagram

Raluca Bădulescu a mărturisit faptul că a avut câteva probleme de sănătate, în urma cărora plămânii i-au rămas foarte afectați.

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a slăbit un număr considerabil de kilograme în urmă cu 8 ani. Vedeta și-a schimbat total silueta printr-o operație de micșorare a stomacului. Aceasta a slăbit, treptat, aproape 70 de kilograme, reușind astăzi să cântărească 47 de kilograme, după cum declară ea. În acest proces de schimbare, jurata "Bravo, ai stil!" a mai spus și faptul că are nevoie și de o operație la nivelul bustului, pentru a-l face să fie bine proporționat cu silueta.

„Voiam să-mi fac bustul mai mic, dar am avut Covid. Jur! Am făcut o variantă Delta, pentru că eu trebuia să fiu cu moț. Nu am vrut să fac un „banal” Omicron, trebuia să fac ceva mai dramatic, să vină cu Salvarea, să se deschidă porțile. Sincer acum. Am fost la Matei Balș și chiar vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au ocupat de mine pentru că, după 5 zile de tratament, vă jur, m-au trimis mai sănătoasă decât fusesem înainte să am Covid. Deci „rachetă nucleară” sunt tratamentele, ei sunt geniali, iar medicii sunt extraordinari”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit ego.

"Dacă mai stăteam două zile acasă ajungeam la ATI"

Vedeta a mărturisit faptul că problema de sănătate a fost una destul de gravă, iar plămânii i-au rămas într-o proporție destul de mare afectați.

„Am făcut o chestie cu plămânii, iar dacă mai stăteam două zile acasă ajungeam la ATI. Am avut noroc că m-am dus la timp, în concluzie 30% din plămâni sunt afectați. Nu poate să mă bage în anestezie generală, ca să poată să-mi facă un bust nou”, a mai declarat aceasta.

Raluca Bădulescu poartă haine XXS

Aceasta a declarat și faptul că a ajuns să îmbrace cea mai mică mărime de haine, iar bustul proeminent îi dă bătăi de cap și aici.

„Avem o problemă cu hainele că în talie avem XXS, da, da, XXS, iar bustul e prea mare. Sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele. Eu acum am 47 de ani, anul acesta fac 48 și vreau să am 47 de kilograme, la 48 de ani, 48 la 48 și dacă mă fac de 60 de kilograme, la 60 de ani e perfect”, a mai povestit Raluca Bădulescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel