Radu Vâlcan, „polițistul rău” în relația cu fii săi. Cum se impune soțul Adelei Popescu: „Mă descurc mult mai bine când sunt doar eu cu ei, fără mama lor.”

Data actualizării: | Data publicării:

Radu Vâlcan dezvăluie cum reușește să se impună în fața fiilor săi. 

Radu Vâlcan și Adela Popescu au împreună trei băieți. Prezentatorul TV dezvăluie că el este părintele autoritar în relația cu cei mici și că, de multe ori, băieții îl ascultă mult mai bine atunci când ama lor nu este în preajmă. 

„Categoric sunt mai autoritar, dar cu drăgălăşenie. (zâmbește) E clar că eu ocup funcţia de polițist rău, dar cineva trebuie să o facă şi pe asta. E clar că sunt tată-de-copii-mai-mari.

Reuşesc să relaţionez mult mai bine cu ei de când au mai crescut. Prima perioadă am cedat-o mamei lor, aşa cum cred că e și normal. Culmea e că mă descurc mult mai bine când sunt doar eu cu ei, fără mama lor. Adică au un singur şef şi ştiu că nu e loc de întors”, a mărturisit Radu Vâlcan pentru revista viva.ro. 

 


Nu vor să își răsfețe copiii


Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut o copilărie simplă, modestă și, deși spun că la vremea respectivă nu simțeau faptul că aveau lipsuri, acum, din postura de părinți, au decis să nu-și răsfețe copiii, deși ar putea să le ofere tot ce ei nu au avut. 

Pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan viața de cuplu s-a schimbat complet, după ce au devenit părinți. Venirea pe lume a celor trei băieți le-a adus multe alte responsabilități, astfel că timpul și energia lor a devenit extrem de limitat. 

„ Și noi facem parte din categoria asta. Este normal să fie așa. Dar, cum spunea Adela, trebuie să simți adrenalina chiar și în momentele aparent banale. Sper să o găsim. (râde)”, a declarat Radu Vâlcan pentru Viva. 


Cum își educă băieții

Cei doi au vorbit mereu deschis despre viața lor, și chiar și despre copilăriile modeste. Deși au crescut cu lipsuri, din postura de părinți, Adela și Radu nu vor să își răsfețe copiii și încearcă să păstreze un echilibru. 

 
„Echilibrul este cuvântul-cheie în această ecuaţie. Consider că îl avem, acest echilibru, și că ne educăm copiii în direcția asta. Să nu fie nici prea alintaţi, nici prea răsfățați. Să se bucure cu adevărat când primesc o jucărie. Sunt atâtea discuții pe acest subiect, încât mi-e și teamă să îl abordez. Fiecare părinte are propriile repere și încearcă să facă totul pentru copiii săi. Noi facem asta, dar încercăm să nu uităm de la ce am pornit”, a declarat Radu Vâlcan.


„Modeste privind prin comparație. Însă atunci nu simţeam că îmi lipseşte ceva esențial. Sigur că dorinţe neîndeplinite existau şi e bine să existe şi acum. O lume în care am putea avea totul cred că ar fi o lume, culmea, tristă. Aşa că şi în privinţa copiilor încercăm să nu le lipsească nimic esenţial, lăsându-le şi dorințe pentru care trebuie să lupte pentru a le îndeplini”, a completat și Adela Popescu. 

Adela Popescu, secretul căsniciei

Adela Popescu are parte de una dintre cele mai frumoase căsnicii din lumea mondenă, iar noi am aflat secretul cu ajutorul căruia frumoasa prezentatoare și Radu Vâlcan reușesc să mențină constat armonia în cuplu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut în urmă cu mulți ani de zile pe platourile de filmare, iar în urmă cu 8 ani au decis să formeze, oficial, și o familie. Au împreună trei copii minunați și chiar dacă viața de părinte este destul de solicitantă, cei doi încearcă să mențină flacăra iubirii cât mai aprinsă, prin diferite gesturi mici de iubire. Am întâlnit-o recent pe Adela Popescu în cadrul unui eveniment, unde am întrebat-o despre secretul unei relații așa de fericite, cum vedeta pare că trăiește alături de soțul ei. Chiar dacă nu există o „rețetă”, celebra prezentatoare TV ne-a oferit câteva sfaturi sfinte, care ar trebui să fie puse în practică în orice poveste de dragoste.

 

„Am avut noroc că ne-am întâlnit, nu există niciun secret. Nu cred în suflete pereche. Eu cred că oamenii pot iubi de mai mute ori, nu se pune problema, dar cred în ideea de compatibilitate emoțională, adică ce pentru el e important, să fie și pentru mine și să ne dorim amândoi aceleași lucruri în viitor și să nu escaladeze certurile, pentru că absolut toate cuplurile se ceartă, dar să nu escaladeze. La un moment dat începi să spui vrute și nevrute, dar nu trebuie să faci asta. Cum ai văzut că un pic se depășește măsura, nu trebuie discutat de ce ne-am certat, trebuie discutat fix pe cuvântul acela care a fost peste normalitatea cuplului. Trebuie să spui „stop”, nu trecem peste asta.”, ne-a declarat Adela Popescu, în exclusivitate pentru Spectacola.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel