Adela Popescu, secretul unei căsnicii fericite: „Am avut noroc că ne-am întâlnit. Cred că oamenii pot iubi de mai multe ori” / VIDEO

EXCLUSIV

Adela Popescu are parte de una dintre cele mai frumoase căsnicii din lumea mondenă, iar noi am aflat secretul cu ajutorul căruia frumoasa prezentatoare și Radu Vâlcan reușesc să mențină constat armonia în cuplu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează una dintre cele mai longevive și frumoase căsnicii din lumea mondenă. S-au cunoscut în urmă cu mulți ani de zile pe platourile de filmare, iar în urmă cu 8 ani au decis să formeze, oficial, și o familie. Au împreună trei copii minunați și chiar dacă viața de părinte este destul de solicitantă, cei doi încearcă să mențină flacăra iubirii cât mai aprinsă, prin diferite gesturi mici de iubire. Am întâlnit-o recent pe Adela Popescu în cadrul unui eveniment, unde am întrebat-o despre secretul unei relații așa de fericite, cum vedeta pare că trăiește alături de soțul ei. Chiar dacă nu există o „rețetă”, celebra prezentatoare TV ne-a oferit câteva sfaturi sfinte, care ar trebui să fie puse în practică în orice poveste de dragoste.

VIDEO:

 

„Am avut noroc că ne-am întâlnit, nu există niciun secret. Nu cred în suflete pereche. Eu cred că oamenii pot iubi de mai mute ori, nu se pune problema, dar cred în ideea de compatibilitate emoțională, adică ce pentru el e important, să fie și pentru mine și să ne dorim amândoi aceleași lucruri în viitor și să nu escaladeze certurile, pentru că absolut toate cuplurile se ceartă, dar să nu escaladeze. La un moment dat începi să spui vrute și nevrute, dar nu trebuie să faci asta. Cum ai văzut că un pic se depășește măsura, nu trebuie discutat de ce ne-am certat, trebuie discutat fix pe cuvântul acela care a fost peste normalitatea cuplului. Trebuie să spui „stop”, nu trecem peste asta.”, ne-a declarat Adela Popescu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Prima reacție a Adelei Popescu, după ce soțul ei a publicat o fotografie cu ea nemachiată, fără să-i ceară aprobarea: „Cu petele alea pe față?”

Cine este mai calm în cuplul celor doi

În orice cuplu există o parte mai calmă, care face primul pas, iar în cazul celor doi, ar fi vorba chiar despre Radu Vâlcan. Când vine însă vorba de copii, Adela ne spune că ea este cea mai răbdătoare și calmă, în relația cu micuții.

„Lumea ar spune că el este mai calm, dar nu-i adevărat, nu este el, nu, vă zic eu. Cu copiii eu sunt mai calmă și mai răbdătoare, categoric, dar el face activități de tată, pe care trebuie să le facă un tată. Îi mai și ceartă, îi mai și pedepsește, copiii cumva îi știu lui de frică, dar trebuie să fie și așa, o persoană mai rea în familie.”, ne-a mai spus vedeta.

Citește și: Când revine Adela Popescu în televiziune. Răspunsul pe care-l așteaptă toată lumea: „Îmi lipsește. Atunci probabil că o să mă vedeți în ce am ales” / VIDEO

 

Radu Vâlcan, un bărbat foarte romantic

Și, spre surprinderea multora, tot Radu Vâlcan este și cel mai romantic, din relația celor doi. Chiar dacă aceștia nu vorbesc prea des despre intimitatea lor, Adela ne-a mărturisit că primește adesea bilețele de dragoste din partea soțului ei, pe care le ține însă ferite de ochii lumii. 

„Așa mai face el, stă seara liniștit, cât eu culc copiii sau mai fac alte activități, și se mai gândește așa la noi doi și îmi mai trimite un  mesaj, foarte puține le postează, majoritatea mi le trimite mie prin mesaje. Eu sunt mai melodioasă, în sensul că sunt mai atentă la ambientul din casă, pun flori, creez contexte, dar el stă ce stă și odată îmi trântește un mesaj sau o declarație și mă dă peste cap.”, ne-a mai spus celebra prezentatoare TV.”, a conchis aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 13 iun 2023, 11:11 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience