Puya, prins la volan sub influența substanțelor interzise. Rapperul a refuzat să vorbească cu oamenii legii

Data publicării:
Facebook Puya © Scandalos Music
Descriere foto: Facebook Puya © Scandalos Music

Puya ar fi fost prins drogat la volan, în București. Cunoscutul rapper ar fi refuzat să facă declarații în acest sens. 

Puya, pe numele său adevărat Dragoș Gărdescu, ar fi fost oprit, pe 27 aprilie, de un echipaj de poliție în zona Dorobanți, relatează Gândul.ro. Oamenii legii l-ar fi testat cu aparatul etilotest. După ce rezultatul a fost zero, polițiștii l-au pus pe artist sa sufle și în DrugTest, iar aparatul a indicat un rezultat pozitiv la cocaină.

Puya ar fi fost prins la volan, după ce a consumat droguri

Potrivit sursei citate, Puya ar fi fost dus la INML, acolo unde i s-au recoltat analize, după care a fost dus la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră, pentru a fi audiat în dosarul penal care a fost deschis pe numele lui. Acesta a refuzat să face orice fel de declarație. Acum anchetatorii așteaptă rezultatele testelor, iar dacă acestea vor fi pozitive, Puya va fi trimis în judecată și i se va reține permisul de conducere pentru următorii doi ani. 

”În data de 27 Aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat.

După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a anunțat Brigada de Poliție Rutieră.

Citește și: Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă: Operația a ținut vreo 4 ore

Dan Bălan a reușit să fugă din calea războiului. Ce se întâmplă acum cu artistul: „Numai el știe cum a reușit să facă asta”

Andreea Bălan, de URGENȚĂ la spital cu fața plină de sânge. Ce a pățit artista: „Am avut nevoie de cusături”

Tatăl Deliei, motivul pentru care a decis să se călugărească. Ce a prezis un preot despre fiica lui: „M-am blocat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel