Tatăl Deliei, motivul pentru care a decis să se călugărească. Ce a prezis un preot despre fiica lui: „M-am blocat”

Data publicării:
Sursa foto: Delia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia, Instagram

Tatăl Deliei a dezvăluit motivul pentru care a decis să se călugărească. Bărbatul a dezvăluit ce discuție a avut cu un preot pe nume Gherasim. 

Tatăl Deliei Matache a decis, în urmă cu 15 ani să ia calea Domnului. Bărbatul a decis să se călugărească, după ce a ajuns la o mânăstire de pe Muntele Athos. Acolo, Ion Matache a avut parte de o experiență neașteptată. Tatăl Deliei a mărturisit acum ceva timp că a fost de-a dreptul șocat în momentul în care a intrat în biserică pentru prima dată, iar un preot, pe nume Gherasim, i-a rostit numele și, ulterior, pe cele ale fiicelor și soției sale.

„Până la 40 de ani, eram ateu. Abia atunci am învăţat «Tatăl Nostru». Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica. Un prieten de-al meu mi-a povestit despre un preot din Piatra Neamţ, iar după ce l-am cunoscut pe acesta, viaţa mea s-a schimbat. Am ajuns la părintele Gherasim, am intrat în sala de mese, unde se făcea rugăciunea. Eram nou-venit în grup. În momentul în care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele şi pe al Georgetei, deşi atunci mă văzuse prima oară, m-am blocat” –povestea tatăl Deliei, conform Libertatea.

Tatăl Deliei a fost grav bolnav

În anul 2018, Gina Matache a povestit că fostul soț a fost grav bolnav și a venit acasă pentru a petrece Paștele alături de familie. 

„Fostul meu sot nu se simte bine, a venit acasa de ceva vreme, a fost si pe la medici, pentru analize, acum se afla sub tratament. Nu stiu cand va pleca din nou, pana atunci isi face rugaciunile acasa”, a declarat mama Deliei, conform Click.

„Suntem legați de mâini și de picioare, ce-o vrea Dumnezeu. E boală autoimună. Si e greu când te uiți la om și nu știi cum să îl ajuți. Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri”, spunea în urmă cu doi ani mama Deliei, conform Antena Stars.

 

Ce relație are Delia cu tatăl ei

„Eram apropiaţi, dar nu era genul de apropiere pe care o ai azi. De exemplu, acum cu mama şi cu tata am altă apropiere, sunt alţi oameni. Atunci nu aş spune că erau la fel. Acum, da, sunt mai umani, mai calzi. Normal că se schimbă tipul de relaţionare în momentul în care tu eşti super stabilizat şi eşti bine, normal că se simt mândri.

Bine, tatălui meu, care e foarte credincios, i-ar plăcea să fiu şi eu credincioasă, deci pe partea asta cred că e nemulţumit. Dar da, avem o relaţie bună, îi ajut, cum să nu fie mulţumiţi?!”,   a spus Delia, cu ceva timp în urmă, conform adevarul.ro. 

Ion Matache și-ar dori ca fiica lui să se îndrepte către Dumnezeu

„Mi-ar plăcea să se îndrepte şi să se apropie de Dumnezeu. Pentru un om care trăieşte în showbiz e mai greu, aşa, dintr-o dată.  Delia  crede în Dumnezeu, dar nu are timp de biserică. Când era în clasa întâi se ducea la Patriarhie şi pupa toate icoanele. Apoi a zburat puiul, face şi ea ce vede în lume”, a povestit tatăl artistei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience