Cele mai frecvente greșeli vestimentare. Designerul Iselin Dimitri ne învață cum să le evităm: „Acest lucru îl putem corecta foarte ușor”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Ținuta la control, Spectacola

Iselin Dimitri, designer vestimentar, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt cele mai frecvente greșeli vestimentare.

Sigur că ai făcut și tu de-a lungul timpului mai multe greșeli vestimentare pe care acum știi cum să le eviți. Cu siguranță și ție îți place atunci când ieși din casă și ești admirată de cei din jur pentru ținuta pe care ai ales-o. Fiecare femeie este mândră de felul în care arată atunci când se aranjează mai mult. Prinde și mai multă încredere atunci când primește aprecieri de la persoanele din jur, dar și ea.

Cele mai frecvente greșeli vestimentare

Iselin Dimitri, designer vestimentar, a fost invitata Romine Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, acolo unde a dezvăluit care sunt cele mai frecvente greșeli, dar și cum le evităm. Aceasta a ținut să precizeze că nu sunt foarte multe greșeli vestimentare, ci greșelile sunt doar în ochii privitorilor. Cu toate astea, Iselin Dimitri a mărturisit că cele mai multe greșeli se fac din punct de vedere al culorilor. 

”Din punctul meu de vedere, nu poți să spui neapărat că sunt greșeli, ci doar în ochii privitorilor.Eu pot să spun dacă îmi place sau nu o ținută. Acest lucru poate să fie subiectiv, pentru că, poate celorlalți le place mai mult sau mai puțin. Este puțin subiectiv treaba aceasta cu greșit sau corect. Depinde și de cine își dă cu părerea dacă este greșit. În cea mai mare parte, dacă asortăm culorile care nu sunt din aceeași paletă, care nu merg deloc. Asta ar fi din punctul meu de vedere greșit. Dar acest lucru îl putem corecta foarte ușor. Căutăm o paletă de culori și vedem cu ce sunt complementare. În acest caz, putem să folosim culorile complementare, ca să fim siguri că nu dăm greș. În rest, poate să nu se vadă chiar atât de mult, și aceasta ar putea fi o greșeală, ca să îi zic așa, dar după cum am văzut și la Met Gala situațiile în care se vede mai mult, chiar pot fi acceptate și ele. ”, ne-a mărturisit Iselin Dimitri.

Iselin Dimitri: „Contează forte mult să avem încredere în ceea ce purtăm”

Iselin Dimitri ne-a mărturisit că ținuta perfectă este atunci când știi să o porți cu atitudine și încredere. Totodată, designerul vestimentar a precizat că cel mai important lucru este să te îmbraci cu ceea ce te face să te simți bine și în largul tău. 

Ținuta perfectă este dată de atitudinea noastră. În momentul în care purtăm o ținută, oricare ar fi aceea și avem o atitudine extrem de încrezătoare, totul este perfect. Cu siguranță contează foarte mult atitudinea, pentru că o persoană care se simte ok într-o ținută all black (n.r complet neagră) și știe să o poarte și o poartă cu încredere, cu siguranță va arăta foarte bine, dar în același timp, și o persoană care poartă o ținută colorată, cu un print și este sigură pe ceea ce poartă și îi place și are încredere în ea, se vede de la distanță și în același timp și ținuta este frumoasă. Deci, contează forte mult să avem încredere în ceea ce purtăm, mai mult decât alăturarea lor. 

Citește și: Culoarea despre care se spune că te face să pari mai slab. Designerul Florin Burescu desființează mitul: „Să nu te aștepți să subțieze” / EXCLUSIV

 

Vezi emisiunea integrală mai jos: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel