Pune un cățel de usturoi în toaletă înainte de a merge la culcare. Trucul pe care nu-l vei regreta

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Pune un cățel de usturoi în toaletă și vei scăpa rapid de o problemă neplăcută și deranjantă, cu care se confruntă multe gospodine.

Te-ai gândit vreodată să pui usturoi în toaletă? Oricât de neobișnuit ar părea, această plantă este bună inclusiv pentru igiena și curățenia toaletei. Descoperă secretul cu multiple avantaje și care și-a dovedit valoarea.

De ce este indicat să puneți un cățel de usturoi în toaletă noaptea, înainte de culcare? Cum să păstrezi toaleta curată și proaspătă cu usturoi? Cum să cureți eficient toaleta fără efort?  Află din acest articol.

Știi cât de importantă este întreținerea și curățarea toaletei. Din acest motiv ești adesea tentată să folosești substanțe chimice pentru a elimina bacteriile, murdăria și mirosurile neplăcute. Așadar, de ce să nu profiți de beneficiile oferite de natură? Și usturoiul îți este de mare ajutor. 

 

Curățarea toaletelor nu este o activitate plăcută. În loc să amâni de fiecare dată această activitate, o poți simplifica, folosind un condiment pe care îl ai  în bucătărie: usturoiul. Da, sună ciudat! Totuși, aceasta este una dintre cele mai ușoare soluții pentru curățarea în profunzime a toaletei.

Usturoiul conține alicină, o substanță care emană un miros puternic, care respinge ciupercile, bacteriile și mucegaiul care invadează instalațiile sanitare. 

În plus, componentele cu sulf ale usturoiului pot absorbi mirosurile neplăcute.

 

Citește continuarea pe DC Medical



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel