Pune trei linguri de piper când bagi hainele la spălat. Un truc care te scapă de o mare problemă

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Dacă este ceva care se întâmplă foarte des, este că uneori hainele care sunt spălate în fiecare zi încep să-și piardă culoarea. Acest lucru face ca textilele să pară lipsite de viață. Prin urmare, acum vom împărtăși beneficiile incredibile ale piperului negru pentru hainele tale colorate. 

Deși știm că există numeroase produse de curățare care promit că redau culoarea hainelor tale, nu este nimic mai bun decât să optezi pentru acele alternative care sunt prietenoase cu mediul și care nu te vor determina să cheltuiești o avere uriașă pentru a-ți îmbunătăți aspectul hainelor.

Cu această ocazie, vă vom spune cum să folosiți piperul negru în mașina de spălat. Acest lucru vă va ajuta semnificativ să vă păstrați culoarea hainelor pentru mult mai mult timp. 

Dacă după câteva spălări ți-ai dat seama că hainele tale nu își păstrează culorile originale, îți recomandăm să pui în practică aceste trucuri. Pe lângă recuperarea tonusului unora dintre țesături, vei putea, de asemenea, să îngrijești și să prelungești durata de viață a hainelor prin această alternativă naturală.

VEZI ȘI: Greșelile care îți încarcă factura de energie electrică. Ce setări trebuie să faci ACUM la mașina de spălat

Cunoașteți beneficiile punerii piperului negru în mașina de spălat și veți observa o diferență aproape imediată. În plus, vă poate ajuta ca împreună cu acest truc să adăugați alternative precum:

- nu utilizați temperaturi prea ridicate

- evitați să lăsați hainele sub razele soarelui prea mult timp

- utilizați detergenți abrazivi.

 

Cum să pui în practică beneficiile piperului negru pentru hainele tale?
 

Primul lucru de luat în considerare este că ciclurile de spălare pentru rufe colorate trebuie făcute cu apă rece și de preferință pe un ciclu blând spre mediu. Utilizarea de produse precum înălbitorul nu este sugerată, deoarece aceasta va descompune fibrele și va estompa culoarea.

Pe de altă parte, pentru a avea beneficiile piperului negru pentru hainele tale colorate, trebuie doar să:

Citește continuarea pe Știridiaspora.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel