Promisiunea pe care o face Dan Negru, legată de Revelion: „Îți garantez că...” Lecția pe care a primit-o de la Florin Piersic

Data publicării:

 Dan Negru primește sute de mesaje legate de emisiunea realizată de Revelion, motiv pentru care le-a făcut fanilor o promisiune.

Dan Negru a fost asociat ani buni de zile cu seara de Revelion, întrucât celebrul prezentator de televiziune nu lipsea în noaptea dintre ani de pe Antena 1, post de televiziune care l-a găzduit aproximativ 20 de ani de zile. Din acest motiv, întrebările cu privire la motivul pentru care acesta nu a revenit în forță la Kanal D cu acest format sunt multe, iar glumele care circulă pe internat sunt și ele la ordinea zilei. Dan Negru spune că este conștient de aceste lucruri, motiv pentru care promite publicului fidel care-l așteaptă an de an în același loc că va reveni într-o zi.

„Văd deja că e ticsit online-ul cu astfel de glume. Și inboxul meu de mesaje e ticsit cu întrebări despre Revelion, primesc vreo 40-50 de mesaje pe zi despre Revelion. Uite, îți garantez că într-un an, cândva, când nostalgia va fi puternică, o să revin. România are cu totul 100 de ani și din secolul ăsta pe care îl are România, eu un sfert am făcut Revelioane.”, a declarat Dan Negru, potrivit ciao.

Citește și: Dan Negru, avertisment pentru români: „Eu n-am nicio îndoială că se va întoarce comunismul”. Ce l-a făcut pe prezentator să se gândească la asta

Ce a învățat Dan Negru de la Florin Piersic

Pe Dan Negru și Florin Piersic îi leagă o lungă prietenie, cei doi colaborând adesea și pe micile ecrane. Astfel, celebrul prezentator spune că a învățat și o lecție prețioasă de la actor, pe care o respectă și astăzi. Astfel, se pare că motivul pentru care aparițiile acestuia sunt extrem de rare în cadrul anumitor podcasturi și emisiuni sunt datorate prietenului său, care l-a îndrumat să-i urmeze exemplul.

„Când mi-e dor de Florin, îl sun. Vorbim la telefon. Mă bucur că a rezistat tentației de a nu se duce la sutele de emisiuni, interviuri, talk show-uri, podcasturi, că nu e un “atârnător” de microfoane. Așa sunt numiți cei ușor accesibili. Îl copiez și eu în atitudinea asta, refuz să apar oriunde, cu orice preț. M-a sfătuit așa de multe ori și i-am ascultat sfatul. Ba chiar, atunci când refuz emisiuni sau interviuri, dau vina pe el.”, a continuat acesta.

VEZI și: Dan Negru, adevărul despre concurența din televiziune: „X Factor a fost unul din cele mai răsunătoare eșecuri din istoria TV. Sper că bossul meu de atunci și-a găsit liniștea”

Dan Negru nu-și negociază contractele

Chiar dacă se crede că Dan Negru este unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori TV din România, sumele vehiculate în spațiul public nu au fost niciodată confirmate. Cu toate acestea, prezentatorul spune că mereu a acceptat cât i s-a oferit, întrucât negocierea nu este punctul său forte. 

„La zgârcenia mea proverbială n-o să mă creadă nimeni dacă spun că nu am negociat niciodată financiar cu angajatorii mei. Întrebă-i pe cei de la Antena 1 și-ți vor confirma că nu negocierea financiară a contat vreodată în relația noastră. Și cei de la Kanal pot confirma că nu am negociat deloc banii din contracte. Îmi place să fac televiziune și am câștigat mai mult prin longevitate decât prin negocierea financiară.”, mai spune el. 

Citește și: Dan Negru face praf filmele românești: „Sunt făcute cu bani de la stat, deși ele umilesc statul. România e singura țară europeană care...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel