Dan Negru, adevărul despre concurența din televiziune: „X Factor a fost unul din cele mai răsunătoare eșecuri din istoria TV. Sper că bossul meu de atunci și-a găsit liniștea”

Data actualizării: | Data publicării:

Dan Nergu a vorbit despre concurența care s-a făcut constant între cele două posturi TV cunoscute, Pro TV și Antena 1.

Finala Vocea României, care a desemnat-o câștigătoare pe Alexandra Căpitănescu, l-a făcut pe Dan Negru să aibă o reacție pe rețelele de socializare. Astfel, celebrul prezentator TV și-a adus aminte de tânăra pe care acesta a cunoscut-o de la o vârstă extrem de fragedă, prin prisma emisiunii pe care o prezenta la vremea aceea pe Antena 1: Nest Star. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, spune Dan Negru, care își le dezvăluie, astfel, fanilor săi cum cele două posturi concurente s-au luptat mereu pentru audiențe, dorindu-și să aducă constant aceleași show-uri în fața publicului.

“O altă fetiță de la Next Star a luat Vocea de la Pro” mi-au spus azi dimineață foștii mei colegi de la Next Star. Alexandra, fetița de la Next Star și câștigătoarea de Voce mi-a amintit de una din cele mai mari bătălii de ambiții din istoria TV din România: Vocea vs X Factor. Acu’ că s-a prescris, e frumos de povestit. E o lecție despre ambiția de a te compara!

X Factor era un format internațional, costa mai mult decât Next Star care era format românesc. Țin minte breaking news acelor ani când Antena a cumpărat oamenii de la Pro cu ambiția că ei vor învinge Pro. Dar pentru că oamenii pe care-i cumperi scump te vor vinde ieftin, X Factor a fost unul din cele mai răsunătoare eșecuri din istoria TV de la noi. În televiziune e ca-n viață, adevărata fericire costă puțin. Când costă mult, nu-i de soi bun.”, a scris Dan Negru, pe rețelele de socializare.

Citește și: Dan Negru face praf filmele românești: „Sunt făcute cu bani de la stat, deși ele umilesc statul. România e singura țară europeană care...”

„Renunță la comparaţii, abia atunci o sa te bucuri de viață”

Dan Negru se bucură pentru reușita tinerei a cărui talent a fost descoperit încă de pe vremea când el prezenta Next Star. Cât despre concurența dintre cele două televiziune, acesta, chiar dacă a părăsit de ceva vreme Antena 1, speră ca șefii trustului să se fi „liniștit” și să nu-și mai dorească tot ce are postul vecin, pentru că nu în asta constă fericirea, este el de acord. 

„E adevărat, bătălia din anii aia dintre XFactor, Next Star și Vocea a închis-o altul care ne-a bătut pe toți: Suleyman Magnificul.

Mă bucur pentru Alexandra, puștoaica de la Next Star care s-a făcut mare!
Și-mi place să cred ca bossul meu de atunci și-a găsit liniștea și a renunțat la comparații. I-am spus într-o zi vorba lui Ayrton Senna: ”a fi pe locul doi însemnă a fi primul care pierde”. Dar am învățat o lecție atunci: renunță la comparaţii, abia atunci o sa te bucuri de viață!”, a continuat acesta.

Citește și: Dan Negru, lecție de viață de Moș Nicolae: „El a arătat că poți să fii bogat fiind sărac”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României

După o luptă strânsă, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de talentede la noi din țară și-a ales câștigătorul. Publicul a votat, iar marea câștigătoare, care a plecat acasă cu cecul în valoare de 100.000 de euro, este nimeni alta decât Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă.

”Sincer, mă așteptam să câștig în proporție de 2-3%. Aveam încredere în momentele mele, dar mereu îmi este frică să sper, că dacă îmi fac anumite așteptări și nu se întâmplă, sunt dezamăgită. Am preferat să rămân ascunsă.

Tot acest sezon a însemnat un urcuș-coborâș de emoție, de stare. Plec cu un bagaj enorm de cunoștințe, de informații, de experiențe. Și pentru mine asta contează cel mai mult.

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am avut ocazia să lucrez cu Tudor”, a declarat Alexandra Căpitănescu, potrivit protv.

Citește și: Dan Negru, fotografii rare cu familia. Cum a apărut pe coperta unei reviste, alături de soție și copii: „O dată-n zece ani facem asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel