Problemele se sănătate cu care Anca Dinicu se luptă de ani buni: ”Le-am descoperit întâmplător” Restricțiile alimentare cu care a învățat să trăiască

Data actualizării: | Data publicării:

Anca Dinicu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă, dar și despre cum a învățat să trăiască cu o serie de restricții alimentare.

Anca Dinicu a descoperit că are intoleranță la gluten și alergii la mai multe alimente, cu ani în urmă. Actrița a învățat să trăiască cu toate aceste restricții și spune că diagnosticele au ajutat-o să se disciplineze. 

 

Lora, diagnosticul care i-a salvat silueta. Ce alimente nu mai are voie să mănânce: „Eram umflată și simțeam că mă ține pielea”


„Practic să mănânci orice fără gluten. Nu. Glumesc. Poți să mănânci mămăligă în loc de pâine, chia, quinoa, să pui în salată. Țin de foame. Se umflă în tine”, a povestit Anca Dinicu pentru EGO.ro.

Deși încearcă să facă haz de necaz, actrița admite că regimul alimentar este greu de ținut uneori, mai ales că este nevoită să scoată din alimentație eo serie de produse preferate, cum ar fi ciocolata. 

VEZI ȘI: Mario Popescu, adevărul despre intoleranța la gluten: „A devenit un trend”. Cum recunoști simptomele acestei afecțiuni


”Eee are ciocolata gluten. Are lactoză. Sunt alergică și la lactate. Eu le am pe toate. Am alergie la toate fructele, mai puțin mere și pere. Am foarte multe intoleranțe, dar am început să învăț să trăiesc cu ele și nu pot să spun că nu mai mănânc absolut nimic din ce nu am voie, dar încerc să țin sub control. Cât mai puține. Adică să gust, dar să nu mănânc tot calupul de brânză. Iau câte o bucățică să îmi fac pofta”, a mai spus acrița pentru sursa citată. 

Alimentul la care Loredana Groza a renunțat complet: „Sunt ca Djokovici”. Așa se menține în formă, la 53 de ani

Cum a descoperit problemele de sănătate

 

Printre simptomele care au trimis-o la medic se numără balonarea și urticaria, semne frecvente ale intoleranțelor alimentare. Este de menționat faptul că intoleranțele și alergiile alimentare sunt afecțiuni distincte, cu semne diferite. În timp ce intoleranțele alimentare pot, uneori, să fie chiar asimptomatice, alergiile alimentare pun viața în pericol, aducând riscut de șoc anafilactic și alte complicații. 

 

Care este legătura dintre probiotice și intoleranța la gluten. Mihaela Bilic: „Au doar beneficii, fără efecte secundare și le putem lua pe perioade îndelungate, fără niciun risc” | Spectacola.ro

 


”Bănuiesc că le-am dezvoltat în timp. Când eram mică nu aveam nicio problemă și după care le-am descoperit pe la 20 și ceva de ani. Le-am descoperit întâmplător. Nu aveam niște reacții adverse atât de puternice, adică nu mi se făcea rău sau ceva. Îmi apăreau niște bube pe față și mă și balonam. Dar nici asta nu mă deranja foarte tare, că dimineața mă trezeam tot așa slim fit. După aceea, pe parcursul zilei încetai să te umfli și seara te uitai în oglindă și te întrebai ce se întâmplă”, a mai povestit Anca Dinicu pentru EGO.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel