Prezentatoarea TVR Stela Popa este în doliu! A pierdut cea mai dragă ființă: „A fost un om de neînlocuit, frumos la chip și curat la inimă”

Data publicării:
Sursă foto: Pexels
Descriere foto: Sursă foto: Pexels

Stela Popa trece prin momente dificile. Prezentatoarea TVR este în doliu, după ce mama ei s-a stins din viață în această dimineață. Jurnalista a dat vestea dureroasă pe rețelele sociale.

Stela Popa trece prin momente cumplite. Prezentatoarea TVR și-a piedut mama în această dimineață și a transmis pe rețelele sociale  un mesaj profund de adio și recunoștință pentru cea care i-a dat viață.

Prezentatoarea TVR Stela Popa este în doliu! Mama jurnalistei s-a stins din viață

Într-un mesaj publicat pe Facebook, jurnalista a împărtășit sentimentele sale, descriind-o pe mama sa ca fiind un om de neînlocuit, frumos la chip și curat la inimă. Prezentatoarea TVR Stela Popa a anunțat că slujba de înmormantare va avea loc în satul Coșcodeni, raionul Sângerei.

Te-ar putea interesa și: Ce salariu are Petra Pintelei, tânăra nevăzătoare care a uimit toată România

„Mama a plecat la Domnul. Mult prea devreme. Astazi, 20 martie, am pierdut o parte din sufletul nostru. A fost un om de neînlocuit, frumos la chip și curat la inimă. În jurul ei radia bunătate și speranță. A ars ca o lumânare pentru copiii și familia ei. Dumnezeu să o odihnească. Nimic nu îi va șterge amintirea luminoasă.

Slujba de înmormantare va avea loc în satul Coșcodeni, raionul Sângerei. Pentru rude, prieteni, consăteni, vom reveni cu detalii despre acest moment”, a scris Stela Popa pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Vă mai amintiți de Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au Talent”? S-a mutat în București și a început o nouă viață aici



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel